Min lördag

Sandra o Robbe ha köpt torp på Åland och Sandra är på ön med barnen o fixar o donar. Så jävla mysigt ställe. Gammalt o charmigt.
*
Det är väl här som långbordet ska stå på Midsommar.
*
Inledde gårdagen med 6 kids på lunch. Sandras gullungar Chillie o Kingston hade jag hand om över dagen, o Li hade Linn & Tindra hemma. Jag skulle inte vilja vara dagmamma iallafall. Men dom satt som ljus o åt snällt o lämnade inget, för hos Tessa slänger vi ingen mat, utan äter upp allt, d vet dom  ;)
*

Barnen  var så lyckliga bland alla löv, tog dem o kastade dem upp i luften så de fick dala ner.
Vi gick till Bellissimo Glassbar o käka glass. Det tog ungefär en timme att gå hem, så skönt när man inte behöver stressa. Såhär satt Jeff o Chillie överallt.
De sprang i förväg i Esplanaden o gömde sig sittandes bakom de stora träden. Så gulliga.
*
På kvällen åkte jag ut till Sandra med barnen hennes och testkörde hennes nyinköpta bastu. D gick sådär. Veden hade brunnit ut när vi satte oss näck i bastun med var sin kall, så vi tänder en ny, o när jag slänger vatten på stenarna, var dom så fisljumna så vattnet rann igenom och släckte elden. När vi väl fått fyr på den igen, så var klockan 20.30 och då måsta jag åka till stan, för Li skulle hämtas från en kompis. Så det vart i duschen hemma istället, med en kall öl till o rakhyveln. Lite hårborttagnings-SPA kan man kalla d. Sen drog jag på fest, totalt slut, sömnbrist o dagmammaslut, men fester är roliga, så det var bara att sätta på lite mascara o bege sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0