Ibland finns det ljusa stunder

Jag måste ha de mest fantastiska människor omkring mig.
Idag, hade jag schemalagt arbetspass 10-17.30, Anki skulle varit ledig. Men i och med att jag inte har framförhållning och är dement, så hade jag inte alls räknat med att jag hade en nyopererad tax utan livmoder o hundra stygn på magen hemma. Men det löste sig enkelt med världens bästa chef som öppnade butiken istället för mig, och världens bästa mamma som kom och såg efter mina barn och Bianco, så jag kunde åka och byta av Anki i butiken, o Anki fick sedan Bianco hem till sig och var hundvakt. Asså bästa människor! Nu är jag och hämtar världens bästa barn, hos världens bästa föräldrar och dricker världens godaste öl.

Imorgon får nog operationspatienten komma med på jobb. Hon är redan på benen och idag när vi gick från Anki (50 meter) så började hon t.o.m försöka småspringa, glad som fan. Kanske hon orkar gå de 200 metrarna till jobbet imorgon. Starka, gulle Bianco! Hon är den klokaste hunden som finns med den klokaste, mest alkoholiserade matte i världen!

Nu ska jag åka hem med barnen (kanske bara ett, ena tänker tydligen stanna här) o sen in i det slipdammiga gamla Familia och börja städa!!! Och för att klara av det behöver man nog en par öl, så e d.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Här skulle jag velat ha en gilla knapp =), så skönt att Bianco är på rätt väg o sorry att jag ej är till mycket hjälp nu för tiden....

2011-10-08 @ 11:40:47
Postat av: Tessa

Camilla, det är helt förståeligt, och man kan inte alltid vara alla till lags. Det finns en gräns i allas liv. Tusen tack för att du finns iallafall, kraam

2011-10-08 @ 17:56:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0