Familia rullar på

Lååång paus ha d blitt nu igen, för att datan ha varit uppe på golvet i sovrummet. Eller vad ja no ska skylla på.
*
Det hektiskska jobba 7 dagar o kvällar i veckan är över. Nu är allt som man jobbar bara bonus. Vi har fortfarande mycket. grejer kvar på gamla BAGS där vi höll tilli 3 veckor. Vilken tur att vi fick tillgång till den lokalen, annars skulle vi ju måsta ha stängt, d kommer d ju in pängar på. Många som kommer in i vår lokal "tycker så synd om oss". De tycker mer synd om oss än vad vi gör själva. En av femtio är positiv. Men alla har vi varit borskämda med att Familia varit så stort. Stor lokal, stor hyra. Nu måste vi koncentrera sortimentet, kanske man inte behöver erbjuda kunderna 7 olika färger på galon och 9 olika vinteroverallmodeller. Men smaken är ju som baken -delad. så vi är glada över att vi kunnat erbjuda alla ett brett sortiment, men vi måste dra ner på det, tyvärr. Får försöka byta färger oftare bara.
*
Men vi är glada över att vara "tillbaka" i gamla Familia, även om det är hälften mindre. Vi trivs där och ska försöka hålla oss kvar. Är så glada över att så många ålänningar stöttar oss och försöker handla hos oss än från nätet. Vi försöker hålla priserna lite lägre än i Sverige, så folk inte ska behöva åka bort och handla, men det innebär ju oxå att vi inte kan rea lika generöst, även om det händer titt som tätt  =)
Ikväll har jag och Anki varit och jobbat seriöst. Det innebär minimalt med prat, och mer jobb. Anki har svårt att vika kläder om hon ska berätta nåt, så....  =9  Vinteroverallerna börjar sina, helt konstigt med tanke på att det inte ens fallit nån snö, så har ni inte handlat GÖR DET!!! Vi har nästan slut i stl. 120, men har en liggande beatällning hos Didriksons, så det går eventuellt att få tag på nåt ännu ifall ni är snabba, Varför det är åtgång på just stl 120 kan man ju fråga sig.
'
INOM OKTOBER, dvs. t.o.m måndag har vi - 10% på alla vinterytterkläder. Hade annons idag och det verkar folk ha sett, har sålt vinterkläder som fan idag. Imorgon är det öppet 10-15, men på måndag lägger de golv i gallerian utanför vår ingång, så då har vi kortare dag och har öppet 11-17, med ingång från Hesburgersidan. så ni vet =)  See youuu
*
*
Undrar ni nåt eller är mer nyfiken på Familia, så gå med oss på Facebook. "Familia i Sittkoff". Dör uppdateras ofta och du kan fråga sånt du undrar över.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0