Bara man får sova till tolv så...

Ingen krappis idag, men trött. Drog en repa till Mariebad med barnen o Anki. Jeff simmar hur långt som helst nu, skulle vara kul att mäta. Men han har ingen ro att simma i en tråkig längdbana.
Annars var dagen trögstartad med Wordfeud i soffan innan vi kom oss iväg till Mariebad. Hem o äta, och till Familia igen 19-23...skulle inte vara kul att gå igenom denna process ensam, men man har ju Anki (och ölen hähähä). Men i sinomtid ska väl vårt sortiment få rum i butiken och vi kan ha det lite redigare. Nu har vi ju dubbelt mer kläder än vi får rum med i lokalen, så det är megastökigt =( men som tur är kommer julen emot oss och det är ju då det töms rejält.
Åt just lite nachochips med salsadipp o kom fram till att jäst dipp är inte god. Fan jag höll på att spy. Det pyste i locket när jag öppnade det, men inte tänkte jag mer på att den skulle vara gammal, tills jag smaskade i mig första tuggan. FAAAAN! Tur att jag hade en oöppnad burk oxå. Så nu behöver jag inte gå o lägga mig hungrig.
Imorgon jobb 14-18. Häj.
Såhär såg det ut vid halv nio igår kväll hos mamma o pappa. I moffas famn ska man somna. Gullit.

Kommentarer
Postat av: svägis

Tur att Li fick vara hos Ellen o baka med kusinerna då hela dagen,hoppas hon också hade hem lite smarrigt för det hade Samuel =)

Snällt o mysigt av Ellen att samla ihop kidsen!

2011-11-14 @ 17:20:22
Postat av: Tessa

Ja gulle Ellen. Så stor nu :) yep, kaka med hem. Men har faktiskt inte smakat även om den såg god ut. Äter ju hellre en påse ostbågar än bakelser. Men borde ju tejsta innan den är slut. Ja Li va rätt tam igår efter bakintryck o simning.

2011-11-14 @ 21:52:56
URL: http://Http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0