Flärrrr

Många tränar inför bikinisäsongen. Jag har en tendens att börja träna efter den, för att sommarens godheter gör att mina tajta jeans svåra att få på sig. Mina jeans har ju varit lite smått spända de senaste månaderna, ja så spända att jag har måsta sorterat upp dem i "kan ha nu" hög och en "får inte över höfterna" hög. När det går så långt så måst ja nu göra en liten inför sommaren rajd, så jag kommer i mina jeans INNAN sommaren, annars blir d nog fläskvarning i höst o storleksbyte till LARGE. Gillar ej. Det är inte mågna kilon, men jag har jeansen som mått, och när de inte går på längre så är det dax att göra något åt det.

Så:
Jag och Anki har nu en tääävling (älskar tävlingar för jag tror alltid att jag ska vinna). Den som gått ner mest till midsommar vinner. Jag har som måste att göra något i träningsväg alla dagar. Igår gick d lite överstyr. Då var jag först ut på nästan 1½ timmes promenad med Sandra. Påväg hem så ringer Anki o undrar o ja ska med ut o gå, så vart d en lång promenad till.

Inga onyttigheter i veckorna, flärrar på helgerna, ingen alkohol ALLS heller. När jag satte på mig min pulsklocka och kollade inställnignarna på den höll jag på att dö. Vikt. 58,5 kg. D va INTE igår kan ja ju säga, + att jag vid den tiden var full av muskler, måste ju sett ut som nå freak då. Imorse vägde man härliga 61,7 kg. Helt okej, med tanke på att jag vägde 62,5 när jag upptäckte att arsul+lår partiet breddats en tum för en månad sen. Målet är 60 kg, helst lite mindre så jag med marginal kan äta ostbågar o dricka öl o vin hela sommaren!

Nu regnar det, men promenix blir det! Wish me luck!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0