BAADA

Jag kan hata det ibland. Att jag inte bryr mig. Asså det kan inte finnas någon som är mindre fåfäng med sina kläder än jag, jo Chrille förstås. Hans t-shirts o tröjor måste man kasta i smyg när de nötts små hål på dem. Hans asiga simbyxor har tappat elastisiteten och de är lixom inte spända som de ska vara, men vaddå, tycker han. Dom här e sköna dom.

Värre var det faktiskt för mig när vi kom hit. Jag upptäckte efter ett dopp att bikinin visst oxå tappat elastisiteten, överdelen var  10 cent för stor i omkrets, o ut från tyget hängde små lossnade elaster, knöt bikinin i ryggen så den skulle sitta. Brallorna, ja dom hängde som jellisar o ja hade hårsnoddar o knutar i sidorna för att de skulle hållas uppe. Sen lånade vi nål och tråd från recpan, sydde o så tyckte vi att "sådär, behöver inte fara o söka ny". Men sure, det tog ju inte många dopp innan det var ohållbart.

Så sen gick jag över till svart BH o (skitsnygga) Björn Borg trosor. Men eftersom jag bara har 1 bh med så måsta jag planera mina dopp, så den skulle hinna torka till kvällen. Till sist brann d o jag o Li gick o leta ny bikini i denna bygel-lösa stad. Trekantsbikini funkar INTE för mig, men dom finns i mängder. Efter 4 provningar i 0,5 kvm provutrymme, och 1 godkänd (tänker ändå köpa ny hemma -med bygel, som jag kan ha 5 år till) punga jag ut 6EUR för en bikini + byxa.

Jag har ju alltid svart, svart svart svart, letade efter svart, men fanns bara i fel modeller. Men army har jag ju alltid varit svag för oxå, så tadaaa!


(ja drar in magen)

Imorgon blir det kanske en kall öl i den här:

En av våra poolbarer.


Kommentarer
Postat av: Petra

Va fiiin Li är! Å jag kan bara tänka mej Jeffs min när han får sin efterlängtade bil..! BTW så är du rätt snygg du me, skrakan, i din nya bikini! :D Njut ni så länge det varar, det tar nog en månad till innan snön smälter bort, trots att vi hade plusgrader och sol idag...

2011-03-02 @ 20:59:00
Postat av: Tessa

hahaha, skraka it is! Tack. Nu har det gått en vecka. Skyffla snö!

2011-03-03 @ 06:29:57
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: sandra

snygg skraka.... men man SER att du håller in magen:)

2011-03-03 @ 20:27:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0