Trötter

Asså jag tror jag har lite jettis. Klockan är ju 3 på natten i Thailand nu. Jag är trött om kvällarna och pigg om mornarna, det är ju helt underbart. För det har typ aldrig hänt. Nu vet jag hur det känns för dem som bara glatt kliver ur sängen om mornarna, som njuter av den där ljusa strimman som sneglar fram bakom rullgardinen. Själv vänder man ryggen till o blundar, somnar alltid om, fast jag har varit upp o fixat iväg barnen, vipps i säng och znark. Sen e man uppe till två om natten.

Fast nu är jag så trött att jag ska krypa i säng med laptopen och kika på säsong 5 av Sex & the city, helt jävla beroende är jag. 1½ säsong kvar, sen har jag ju 2 filmer att se. Han där Aidan (John Corbett), hoho vilken krusbulle, finns bara på film, d vet ni väl.


Själv e jag brun, iallafall brunare än när jag åkte, plytet är väl aldrig lika negrerat som mina armar, herre min skapare att jag får sån färg på armarna, nu är det inte så farligt som det kan vara efter en sommar, eller 2 mån i Thailand. Dom blir ju Afrikasvarta. Inte alltid så snyggt.

Nu har jag inte nån kabel till kamerorna här, så ingen skrytbild tyvärr. Så ni får nöja er med krus-Aidan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0