Snakeshow - ett måste

Påvägen till Kamala, så stannade vi på en snakshow, för det regnade, och vad gör man till hotellet om d ändå regnar. Min kraftiga ormfobi har lättat kraftigt efter att jag tvingat mig iväg på alla ormbesök i Thailand. Men igår, fick jag lite rysningar. Det var när en  flera meter lång pytonorm låg utsträckt och slingrig, ni vet som S, och ringla iväg. Det är det jag tycker är asigt med ormar, när de "S:ar" iväg. Sålänge de ligger ihopringlade i en knut känns det bra. Li var rädd till en början (förståndig flicka) men mjuknade då hon vart övertalad att hon satt på säker mark. Jeff var jättefascinerad och satt med käften öppen en halvtimme. Jag o Chrille drog i oss var sin Singha under showen.


Här har vi en långis pyton


Hej hej, här bor jag i en låda - kungskobra.


Det här känns. Satan va stark. Kolla käften på ormen, stackarn.


De påstod att den förre ormtjusaren hade dött av en kingkobra. Fattar inte, måst man slänga ut 4 stycken dödsgiftiga ormar sådär, o leka med dom. Tok.

Blir man biten av en vanlig kobra, dör man inom en halvtimme om man inte får motgift. Och de finns ÖVERALLT - även på hotell kan de dyka upp. Men ser man en kobra, stå till! Med en kungskobra är det bara 10 minuter man har på sig. Usch, as.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0