Pussla o gräsis

Jeffs idol är BLIXTEN MC QUEEN. Som tur är så har han fått ett Cars-golvpussel (i julklapp eller födispresent, av någon smart). Han är egentligen ingen hejare på pussel, har inte övat så mycket heller. Men jag tog fram pusslet idag och hjälpte honom lite till en början, berättade hur han skulle tänka. Ganska snabbt hajade han och vipps så hade han lagt alla 24 bitar.


Stolt kille.

Ikväll är jag gräsis. Nu börjas d, Chrille har nattankomst på hotellet, så nu ska bortskämda jag ta hand om hela lasset imorgon bitti. Grävde just fram cykeln ur den hårda snön (med hjälp av varmvatten) och tog in den för att tina. Ska cykla till dagis imorgon, vinner  så mkt tid på d. Hmm Bianco då, hon som knappt kan gå på asfalt med grus på, hur ska hon då kunna springa.... får väl fara hem me cykeln o gå med henne till jobbet sen.

På tal om hård snö. Här kan man springa på ytan, utan att den går sönder. Coolt, eftersom den nästan är orörd så ser det lite knäppt ut:


Kommentarer
Postat av: Anonym

Om jag inte minns fel kom pusslet till gullets 3årsdag av faster =)

2011-03-21 @ 09:47:27
Postat av: Tessa

Hade mina aningar ;) bra val kan jag säga!

2011-03-21 @ 20:41:47
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Cami

Ja vi har ju ett sånt hemma också fast med sagofigurer,som Jeff o jag pusslat ibland o när det pusslats klart så kan man ha yllesockor på o ha det som skrinnskobana =)

2011-03-22 @ 07:48:36
Postat av: Tessa

HAHAHAHA. E d därför han alltid ska surfa på det när det är klart. Har inte fattat varför han säger att han vill att Sandra ska komma o halka på det. =)

2011-03-22 @ 21:43:18
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0