Modevisning & Mässa

I helgen har det varit ÅLANDSMÄSSAN. På den är det alltid modevisning, och i år var vi med, Familia. Mannekängerna var: Joel, Li, Jeff & Sandra. Succé va söta! Med vårens nyheter från Didriksons, Lenne, Nova Star och vårt nya märke HUMMEL, entrade de 4 sockertopparna scenen. Jeff o Sandra hade med sig diverse accessoarer från vårt leksaksmärke JABADABADO.

Bland annat dessa nyheter:






Dessa nyheter från Jabadabado är i plåt och URFINA! Liiite cute när de små skuffade på skottkärran, bar hinkar o vattenkannor. Lite småblyga o stillastående var de, men det får man va när man e 3 år. Det var visning både igår och idag. Dagens visning gick DUBBELT bättre än igår, mer varm i kläderna och lite mer rutin så TADAA! Li och Joel var skitduktiga o modiga. De gick stolt o visade upp kläderna, skötte om de små lite, tog av dem lite jackor och såg till att det blev rättvist med bl.a skottkärran, en fick köra ut, en in  =) o sen mutor med pez godis backstage.

INGÅNG 1. Ytterkläder. Li och Joel från DIDRIKSONS, Sandra & Jeff från LENNE, som har vattentäta tyger (som ReimaTec) som andas. Mycket prisvärda kläder, och snygga. Jeffs overall finns i turkos/blå, grön/blå och röd/blå. Sandras overall e riktigt flickig o har en liten frilla ovanför rumpan, som prinsessor sig bör ha!

Mek mek, hur får man upp de här paraplyet då! Sandra iaktar.


Till sist kom han halvt snyftande till mig (jag stod längst bak där de går in) så jag hjälpte honom med paraplyet och han vände glatt tillbaka med paraplyet (som hatt, så man inte såg honom alls, haha).

INGÅNG 2. Ytterkläder DIDRIKSONS.


INGÅNG 3. Nova Star och sportiga Hummel.


Här kläs jackorna av, ett enda stort gulligt virr varr.

INGÅNG 4. Festkläder


Trots att fotografen inte var proffs så vart det några okej bilder på de vandrande skyltdockorna. I ett huj for det förbi. Igår fick Anki näsblod mitt i ombytena, riktigt fint tajmat, stackare. Nu nattidax, iallafall sängdax (sex&the city)


Kommentarer
Postat av: Camilla

Ja jag håller helt med , de var så! duktiga o gulliga =)

2011-03-21 @ 09:51:07
Postat av: anna-ett barn på jorden, en ängel i himlen

Både Hummel & Nova Star är två av de märken jag tycker mycket om :-) Roligt att ni tagit in dessa så kanske man slipper beställa över nätet sen :-)

2011-03-23 @ 12:44:01
URL: http://bambinidolce.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0