Allmänt

Vi bokade hotellrum utan frukost, vilket vi är tacksamma för. i och med det så har vi inte behövt stressa upp o iväg till frukost om mornarna. Mer slappa o dra sig i sängen=riktig semester, käka frulle på terassen o kasta sig i poolen innan man svalt mackan.

Li har nästan gjort alla sina läxor, har 3½ sida matte kvar. Hon har verkligen varit duktig med det, inga protester, en sida nu en uppgift då och lite läsa o skriva. Sista veckan kommer vara helt läxfri, då jag förmodar att hon gör allt klart imorgon.

Vi gör inte så mycket. Chrille hade som mål att dricka öl alla dar, han har missat en dag då han hade fått  sig lite för mkt dagen innan. Vi bor i så fint rum och stort område, med mycket att göra. Går till stranden ibland och på kvällarna är det största problemet vart vi ska gå o äta. Ett ställe som vi gillar här har 1)god och billig mat 2) de säljer radiostyrda bilar på vägen brevid, så varje gång vi väntar på maten sitter Jeff på trottoarkanten och tittar på när dom kör de där blinkande, voltande bilarna. Han fick en förra året som han körde slut på, nu sitter han bara o drömmer med sorgsen min "jag vill ha en sån där biil", så söt så man sku kunna köpa 10 till honom. Vi har sagt att han ska få. O varje gång vi går förbi en sån där bil ser man hur hela hans ansikte sjunker ihop i stort avund. Idag köpte vi, men han har inte fått se den än. Han kommer nog bli jätteglad.

Såhär sitter han, en halvtimme.Såhär sitter han, en halvtimme.


Li har äntligen fått sin efterlängtade klänning utan axelband.


Igår hos Takaten. Strömavbrott o öl. Jättegod grillad mat med unga, gröna chillis som tilltugg. Lagom starkt bara man inte äter alla på en gång, Ja åt säkert 10 st, Magen mår fint.


Chooporn House. Ett billigt, hyggligt ställe (utan pool) att bo på. Jättetrevlig personal, chefen Jeb till höger, en annan thaivän t.v Joy.8

På agendan så har vi så litet som möjligt. Men ett måste är ju det nya vattenlandet som ligger i norra Phuket Mai Khao Beach. Vattenscooter blir d vilken dag som helst. Marknad måst ja på. Och så ska vi till brandstation o hälsa på.

Vi bär alla 4 på stålmagar, men brukar alltid ta med Lacto7 (mjölksyretabletter) men det glömdes heelt bort i år. Än så länge är vi fina i magarna, Li har haft lite lös mage idag, en inge mer. Jeff har stenhård mage för tillfället, mera vätska! Nu e klockan ett, o läggdax. Det åskar, blixtrar o ösregnar igen nu. Tur att det sker på natten.


Kommentarer
Postat av: andrea

Fy farao va jag börjar bli avis. Blir värre varje gång jag går in på din blogg nu! Älskade Thailandet! Hoppas vi vågar oss iväg dit inom en snar framtid.. Ha ha, gu va gullig Jeff, sitter snällt och tittar.



Skrattade gott åt ditt bekinibestyr! En armybekini vill jag också ha! Cooolt, ljusa slitna jeansshorts till sen. Cooolast på beachen!



Fortsätt njut nu barra!

2011-03-03 @ 07:58:53
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Hah, jo han ska alltid sitta vid kanten o se på action. Tur att han e "lydig" o sitter stilla.



Bikinibestyret va ju fan helt oresonligt, typiskt mig (när Chrille pushar på), måst fan lära mig att ta tag med sådana problem MED DETSAMMA!



Jo Andréa du kommer att åka hit. Ska du inte flyga till France snart... =) sen sen inser du att det inte var så farligt. Detta önskar man alla, underbart. Krams

2011-03-03 @ 15:51:03
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0