Förra helgen

Fredag kvällen tyckte Anki & jag att vi var smarta när vi delade på en flaska vin (eller var det öl vi drack?) hemma hos henne, så "vi skulle somna lättare" inför nattens kryssning. Så gick det, däcka som en klubbad säl vid tolv, hade klockan på ringning tjugo i fyra, kvart i frågade Chrille mig ifall jag inte skulle stiga upp, neej int ännu svarade jag, tills det plötsligt slog mig att klockan ju faktiskt hade ringt. In i kläderna och så tog två trötta resenärer taxi ner till hamnen mitt i natten. Somnade nog rätt fort där med och sov så vi missade frukosten!!! Klev av o tog taxi raka spåret till FORMEXMÄSSAN. Där vi käkade var sin macka innan vi var redo för dagens MEGAMÄSSA.

Det bjöds på vin och öl lite här och där, dock inte till oss eftersom det bara var befintliga kunder som bjöds på och inte de nya, snåla, halvt bakfulla åländska kunder som for omkring som vilddjur bland montrarna. Men GUUU så fina grejer det fanns där, barnrumsinredning, nya barnklädesmärken, lampor till våra kök (som vi inte fick beställa för att det var ju en barnklädesaffär vi hade).

En hel del nytt hittade vi, mest småprylar, minns inte allt faktiskt. Vi hade ett mål, att besöka montern för våra Stödstrumpor FUNQ WEAR. Mässan stängde sex, fem i sex sprang vi, mässan var enorm, och den montern var ju i hall C, totalt motsvarande mot var vi var. Men vi hann, precis när de skulle slå fast så kom vi rusandes. Men kul att träffa dem. Vi fick även se den nya EKOLOGISKA stödstrumpan i ljusgrönt:




Hoppa i en taxi o drog raka spåret till Hotell Berns. Checkade in och fick EN SVIT!!! TACK MIKAELA!!! Fy helvete vikke lyx, vi slängde oss på sängen med var sin öl från kylen, kosta va d kosta vill. Skönaste sängarna i hela världen, man sku ju vilja ha täcke o kuddar i samma, sov som en prinsessa, fast man hade lite för mycket alkohol innanför västen efter att ha minglat i Berns salonger, herregu! Va stort och många rum, nattklubb, takterass EVERYTHING!! En drink kostade inte bara 5 Euro, närmare sagt 2 för 250 kr, Anki fick ångest först, men efter en par så vart hon danssugen =) vi hade det jättetrevligt, men konstaterade att vi ju givetvis kände INGEN. Man är ju van att mingla på Arken och träffa bekanta. Men vi hade ju varann, o vi var ju på BERNS!  - Lyxweekend med sömnbrist.



Lite pissig bild med mobilkamera, men STORT!

På söndagen kl 11 skulle vi träffa Leif, som har bl.a Didriksons ytterkläder. Berns frukost var gudomlig, ville aldrig sluta äta. Utcheckning och försenad taxi till Leif, inte piggast i stan. Men vi hann med allt och bästa bror med Mikaela o lilla Chivas vovven, kom och hämtade oss och ilade oss till Vikingterminalen. Schysst!

Ombord käkade vi buffé men hade som tur var bokat massage en timme senare, då vi klev ombord. Så d vart bara 2 glas vin. Sen fick vi massage och så vart det solsidan med lite vin. Hemma 23.45, crash i säng. Härlig helg, med inte många lugna stunder.


Detta var efter krogen pv o sova. Tur att man fick med sig en öl till sängen, värt!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Låter riktigt toppen!

2011-01-29 @ 13:20:44
Postat av: Mikaela

Åh vad glad jag e att ni hade det bra!! Kom snart tillbaka på riktig utgång=) KRAM!!

2011-01-29 @ 18:51:14
Postat av: Tessa

TOPPEN! D ska ja göra =)

2011-01-30 @ 15:21:28
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0