Thailand jag vill!

Surfar på Thairesor lite hela tiden. Har redan en ungefärlig rutt, på vilka platser vi ska besöka. Vi har planer på 3½ vecka OM vi far. Och då är det södra Thailand som gäller. Norra Phuket (eller Khao Lak trakten), en sväng via Kata o hälsa på våra thaibekanta, till Lanta o hemfärd från Krabi.

Såhär kan d se ut i Thailand...:


...på flygplatsen. De ska va elektroniik!


...hos massören



...hos frisören

Har sett resor för 28.000-29.000 kr med Finnair, SAS eller Lufthansa, som går vettiga tider, dvs nattetid. Bara det skulle bli grönt ljus så skulle man ju börja surfa på allvar. Känns så onödigt nu när man vet att priserna och resorna ändrar från dag till dag.

VILL DIT!


Kommentarer
Postat av: syster

Hoho jaa visst e d nice me sol och värme :) men för vår del räcker 2 veckor gott och väl ha vi kommit på, hade riktig hemlängtan när vi anläde till lanta och hade 1 v kvar av 3, klump i magen riktigt :-O Vi e no riktiga inpyrda ålänningar vi iallafall haha!!!Sitter nu och väntar på transport till krabiflygplats så snart e vi hemma, ses snart!Kram!

2011-01-09 @ 06:13:52
Postat av: Linda

Tessa, om ni kan tänka er att åka från Stockholm istället för Helsingfors så kan jag tipsa er om qatar.com. De har billiga flyg. Vi flög med dem till thailand sist och de var riktigt bra. Nackdelen med dem är dock att man alltid mellanlandar i Qatar och att de bara flyger till bangkok. Men det går ju att ta ett inrikesplan.

Qatar är femte högst rankade flygbolaget i världen, så det är inget skitbolag.

Värt att kolla kanske?

Jag kan berätta att jag längtar också... får se vad ekonomin tillåter...

2011-01-10 @ 11:07:43
URL: http://buslarson.blogg.se/
Postat av: Tessa

Tack Linda. Har faktiskt kikat på Qatar, några tungt övervägande nackdelar dock, bl.a mellanlandningen o restiden. Men tar SAS o FINNAIR biljetterna slut, så är det helt klart ett alternativ. Bra att du berättade din erfarenhet, hade inte hört om dem alls nämligen. Är ni påväg ni med?

2011-01-10 @ 20:43:40
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0