Fredan som gick

Idag var det fredag.
Den kom och gick. Började dagen med att snooza en kvart för mycket så jag fick rusa till jobbet. Ingen hängde som tur var på låset då jag kom dit 10.00.30. Dagen gick riktigt bra. Anki kom in en sväng o passligt så kom mitt ex. systerdotter Mela in och vi tog en matpaus på Niko. Hackad biff med stekta potäter. MUMS.

Tog Bianco i kopplet och traskade hem vid sex, dammsög lite (dille)o packade simväska medans jag väntade på att Chrille o Jeff skulle komma hem från Cikada. Chrille for o träna. Jag tog med mig sötaste prickiga Jeffen o förde han till mamma o pappa, o styrde kosan vidare mot Solberget för att hämta Li, som sovit över hos Natalie Loikas. Där bjöds jag på fittit god tacos, hungrig som en varg. Latte på d, kan inte bli bättre. Sen kom Lina o Natalie med till Mariebad där vi lattjade på ett nytt sätt. Klockan var så mycket så hoppbanan i "kalla" bassängen var ledig, där hoppade flickorna och dök på det djupaste till bottnet efter grejer. Vittu d klarar int ens jag, trycker ju på bra i örona d. Li drog ett 75 meters pass ryggsim, simma ifrån mig. Rackarns snabb.

Jag och Li tog en par varv i vattenrutschen. Hon brukar åka själv, men var lite sugen på att åka med mamma idag, hon sa att hon hade glömt bort hur det känns. Kul vart d när man drog baddräkten mellan skinkorna  o luta sig bakåt, herrejävlar va vi for uppåt väggarna, jag tappa kontrollen över mina armar o ben, körde tummen in i käften på Li, rakt på hennes lösa tand, så den blev ännu lösare, min tumme e sjuk nu vass mjölktand de där. Hade inte koll på tiden, men anamma att d va rekord. Vart nästans lite rädd när de gick sådär okontrollerat fort. D va för att d vart sån tyngd med henne i famnen.

Efter den sena simturen så plockade vi upp Jeffen klockan tio. Då stod han ute med sin idol moffa o skottade snö. hade en liten aluminiumskyffel, så jävla gulligt. Dö-faktor. Chrille sover på Cikada då de får gäster inatt. Men här är ändå 4 pers i huset inatt. Natalie blev över natten. Gullråttor, sover i den uppblåsbara 160cm sängen med sovsäckar o längtar tills imorgon då det är LÖRDAG.


En gammal bild på Li och Natalie, så de ändras på ett år (eller två?)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0