16.01.11

Tack alla som görgyllde Lis födelsedag idag!
En trött flicka lade sig kvart i nio ikväll, "kan man inte få vara ledig från skolan för att få vila ut?" Någon som vakat lite för mycket i helgen...

10 barn totalt här i 2 timmar. EKO EKO EKO, säger ja bara. Hon fick helt underbara, användbara presenter! Garn och stickor, virknål. pyssel: glitter, klister, papper, kramdjur, pengar, filmer, hörlurar, filt, kläder, dagbok, vävstol m.m för att inte glömma henne sprojlans 15" laptop hon fick av oss imorse. Flickorna stod och dansade och lyssnade till Youtube idag på kalaset. Och 2 av kalasbarnen var här från kl. ett till åtta, hehe. Riktigt gulliga bonusbarn man fått av grannarna i helgen.

SÖTNOS


När barnkalaset var slut så däckade Jeffen rödrostig om kinderna. Här är vi sällan sjuka, och tempar "aldrig" barnen. Men nu kände jag att det var dax. Efter att jag rotat fram en dammig gammal termometer stannade tempen på 39,3 då han kvicknade till o ropa TINDRA! rakt ut i luften o ögonen rulla. 2 suppar o intressant besök så var febern som bortblåst, få se nu om han verkligen är sjuk, eller om det bara var en snabb tillfällig febertopp. Han har ju lixom inga andra symptom. Dagis imorron juh!


Kommentarer
Postat av: Cindy

Tänk 7 år redan :-O

Grattis lilla Li

2011-01-17 @ 14:26:43
URL: http://projektbjorkbacken.blogg.se/
Postat av: Tessa

Ja snart har ni å skolbarn Cindy :oP

2011-01-17 @ 16:58:35
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0