En helt ledig lördag

Idag har hela familjen haft rejält ledig -allihop, inga bonusbarn, alla någolunda friska och framförallt LEDIGT TILLSAMMANS. Jag sov till halv tolv (föröker sova bort min kommande flunssa som ligger o lurar). Sen promenixade vi ner till Hesburger för lördagslunch (frunch för mig). Ungarna äter alltid kycklingfilébitar me gurkmajonäsdipp + pommes med cola, Chrille som är i deffningsperiod för tillfället satsade på en sallad och jag en varm tortilla med cocis. In en sväng via Familia o dämpade Anki-abstinensen. Via Hasses Ur&Guld o köpte ett sånt där magnetarmband, som lär ska va bra. Chrille som kallar allt sånt där HOKUS POKUS, fick sig ett gott skratt, medans jag tyckte det även var ett snyggt armband, för 27 EURO även om det inte "fyller sin funktion" så är det ju ändå snyggt på armen:


Såna här magnetsmycken sägs kunna förbättra/bota bl.a migrän, magproblem och sätter fart på blodcirkulationen.

Vi har en sjujävla snö/ishög här utanför oss som plogbilen skuffat ihop. Den e ju givetvis lajbans -även för vuxna  =)  den har det klättrats i idag. Mamman tog bara kort och gick sedan in o bytte sängkläder, satte igång en maskin tvätt och snurrade ihop lite våffelsmet ifall man sku bli sugen.


Nu bär det av till Solberget, Loikas sku duka fram mat -igen.


Kommentarer
Postat av: andrea

Skönt med en dag med familjen bara, en sån dag sku vi också behöva. Tack för rean! Jag fyndade en hel del! En del oplanerade köp, men riktigt bra. Allt utom mjukisar till Aron som jag egentligen sku ha (han är kiiinkiiig!)Mer rea åt folket! :)

Kram!

2011-02-05 @ 15:40:36
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

E Aron kinkig, på hur vis? Laban collegebyxor e helt underbara ifall du ej såg dem. Kul att du fyndade en massa annat iallafall =) d kommer snart in nytt!



Ja helt tydligt att folk gillar REA, kul. krams.

2011-02-06 @ 09:09:04
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0