Om jag tränar?

Asså nu har det spårat ur med min vikt. Ställde mig på vågen idag och jag vägde nästan 65 kg med kläder på o äten o okackad, men ändå. Så mycket har jag ALDRIG vägt (förutom när jag vart på smällen, vägde 72 kg i slutet med Jeff). Ha int gjort ett skit i sommar gällande träning. Någon situps o ryggresning då jag kommit på det. Har ju inte riktigt delat med mig av erfarenheten av Abronic x2 jag köpte. Så jag kan inte säga om den funkar. Jag har använt den nån gång nu och då. Det är illa.
Så:
1. ryggen känns bättre, den funkar nog. men..
2. inga rutor på magen i sikte, däremot ligger en massa jävla öl o dallrar kring midjan, och jag mår illa när jag inte får på mig mina byxor. Men det blir så på sommarn tänker jag och tar mig en öl till  =)  fast inte idag, och inte igår. Men allsom oftast hittar man en orsak och någon att öppna en kaller öl med. Det är gott.
3. jag har uppnåt nivå 7 på stötar. 10 är max. Det stöter bra, hela en själv rycker o knycker.
Nej nu ska jag ta mig i kragen o röra lite mer på mig. Man-behöver-inte-göra-nånting-bara-dricka-gott-o-äta-salt-o-fett-månaden är över, så nu tror jag att jag snart ska köpa mig ett par bungy-pumps att trava omkring med där ingen ser en. Jag längtar nog till att börja träna igen, jag gör nog det. Påminn mig om en månad om jag inte börjat.

Kommentarer
Postat av: Vickimoa

Jaaaaa Bungypumps rockar! Klart som tusan du ska köpa dem snart, jag bara väntar! Har en bra skogsslinga där ingen ser oss! TJoohoooo!

2011-08-03 @ 23:13:11
Postat av: Michael Kors Outlet Online

ffdsafdsafdsa

2012-07-19 @ 11:13:44
URL: http://www.michaelkorskors-outlet.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0