Nog ska man råka ut för allt å

Igår efter Robbes boxseger så tänkte Anki o jag att vi ju måste fira lite, så vi tog en promenad till Kino vid kvart över två. Ingen kö, så vi gled in. Vi hade bara druckit en par glas vin o två öl. Så vi var i bra skick. Beställde en öl och efter den en cider. Vi dansade o hade skiitkul, var lite cp o dansa lite till. Anki hällde en skvätt grogg i min skåra o lite sånt där  =)  Men då musiken slutade spela och det var dags att gå hem.
*
Det sista jag minns var att jag såg Anki stå vid garderoben och jag tänkte "just ja, hon hade ju jacka hon". Sen är det black, musta, svart. Plötsligt vaknar jag upp med huvudet i en toastol o spyr som en gris. Anki försöker få upp mig att stå, men min kropp är som om den skulle vara död. Jag är just då helt klar i huvet. Vill upp, men kroppen lyder inte, helt lam. Till slut lyckades hon få mig på fötter, så vi gick sakta sakta längs torggatan, jag minns att jag var så trött och benen var så tunga att varje steg var en plåga. Vi tog vilopauser för att vi skulle orka. Anki, som nästintill BAR mig, jag hängde lixom över henne, vart ju å trött. Stackarn. Vi svamlade om att det var nåt konstigt, att det inte var en vanlig fylla, jag måste ha fått nåt annat i glaset. Den där totalsvarta minnesluckan på halvtimme/tre kvart? Förlamningen, men ändå så klar i huvet. Jag ville prata med Anki, men mina muskler i ansiktet var så svaga så det kom inte mycket ur mig. När vi kom hem stängde hon dörren om mig och jag kröp till toaletten. Så jävla obehagligt. Tur att Anki var med mig, att jag inte vart lämnad i det där skicket. Vad kan det ha varit? Vart en lång tråd på Facebook där det diskuterades olika alternativ.
*
Jag är ju så jävla godtrogen och tror gott om allt och alla. Men min dryck tänker jag då inte lämna ensam igen. Ölen stod där heelt utan mig när jag flamsa omkring på dansgolvet, o så gick man dit o tog nån klunk emellanåt. Det svinet som misslyckades med att få med mig nånstans, hoppas jag ingen annan råkar ut för, så håll koll på drickan tjejer o killar! Svin as äckel päckel!!!
*
Jag har ringt till Hälsocentralen idag, fick jätte gott och sympatiskt bemötande, de ringde akuten för att fråga vägledning vart jag skulle, när de sedan ringde tillbaka, bad de mig ringa imorgon. Man kan ju hoppas att det finns nåt kvar i kroppen, som kan visa vad det var jag fick i mig. Idag har jag mått sådär, ont i huvet, tryck i bröstet, hjärtklappningar, svag, orkar inte göra nåra ansträngningar, utan känner mig fortfarande helt dåsig. Har inte varit utanför dörren idag ens. Nu ska jag gå o sova, o hoppas på inte en allför jävlig natt.

Kommentarer
Postat av: Petra

Säger som jag sa på fb: FY FAN!!! Vilken jä*la tur att du hade Anki där!!! Jävla svin som gör sånt där!!!! Hoppas du mår bättre imorgon, sköt om dej, kram!

2011-08-28 @ 22:28:45
Postat av: ramona

men shit.... det där skulle kunna varit jag... jag ställer ALLTID mitt glas nånstans o går o dansar... hur farligt som helst.. usch fy fan vad obehagligt...

2011-08-29 @ 08:17:43
URL: http://nordbergromlin.blogspot.com
Postat av: jonas

Jo min tjej var med om precis samma när jag hade firma fest, mitt i allt vart hon helt cp o konstig, o jag som inte fattade bättre då vart ju förbannad för att hon skämde ut mig för mina arbetskamrater BIG TIME! Så jag stack hem, senare dök en taxi chaffis upp i skogen i lemland och ville att jag skulle betala samt bära ut tjejen han hade i bilen. Jag var då så satans arg så jag tänkte säga att jag inte kände henne, men betalade o bar in henne på toan.



Dagen efter minns hon inget o har ingen aning om något och spekulerar i att hon fått nått i drinken, jag bara nonchalerar det och kallar henne fyllkaja. Senare på kvällen får hon som dig tryck över bröstet och hjärtklappningar, så hon åker till sjukhuset och måste tvinga dem att ta prover, som senare visar sig vara att hon har en hög dos av ROHYPNOL i sig.



Efter det har det förts diskussioner med både arken och polisen, båda 2 ointresserade och väldigt nonchalerande. Jävligt läskigt tycker jag!

2011-08-29 @ 08:45:19
Postat av: Madde

Min väninna var utsatt för en liknande incident på arken.. Hon blev körd i ambulans till akuten. Utan att säga för mycket låter det väääldigt likt det du varit utsatt för. Ryktet säger att nån idiot går och häller ögondroppar i groggarna. Min väninna hade druckit ca. två glas vin och två öl, hon blåste över 2 promille på akuten. Helt sjukt. Det värsta är att dropparna inte syns på prover. Har sedan det här hände min väninna hört fler som varit med om liknande saker.

2011-08-29 @ 09:26:12
URL: http://wimsis.blogspot.com
Postat av: Cindy

Men va fan!!! Helvetes jävla as, hoppas han/hon åker dit ordentligt en dag. Tur att det gick bra för dig ändå!!!!!

2011-08-29 @ 11:44:49
URL: http://projektbjorkbacken.blogg.se/
Postat av: jessika

oj.. händer mkt sånt där skit nu :S jävla cpn som inte har något liv och får knulla med respekt.



kolla in min piercingshop om du vill :) om du själv inte har hål kan du alltid köpa till någon i en fin present. ursäkta min reklam. kram

2011-08-29 @ 12:51:01
URL: http://kallasjessika.blogg.se/
Postat av: Eva

Fy fan vad läskigt! Hur är det med dig nu?

2011-08-29 @ 21:46:38
Postat av: Tessa

Nu är nog allt ok.

2011-08-29 @ 23:29:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0