De e en del nu

Som ni märker går det inge vidare med min bloggning. Sedan jag skaffade den där underbara telefonen så öppnar jag sällan mina tröga hemmadatorer. Och eftersom de INTE GÅR (jag lovar, jag har försökt) att blogga från telefon, så blir det aldrig av.  Men just nu är det iallafall mycket på agendan. Från Hotellstängning till skolstart och det ramlar in stora kartonger varje dag i butiken och vi hinner inte med, vi har varit där på kvällar och plockat upp kläder. Didriksons vinteroveraller har kommit och de säljs som smör. Sedan har det kommit nyheter med ekologiska barnkläder från underbara Geggamoja och Maxomorra o en massa annat, som vi inte plockat fram.
Och så har ju sommarens goda dagar gjort sitt runt arsul o lår. Få jeans går på, o nu har jag verkligen fått nog och har varit på boxercise med Anki. Svetten spruta o jag trodde hjärtat skulle komma upp via strupen. Men rolit var det. Här om dan var jag och joggade till Strandnäs t/r, och simma var jag häromdan, tror jag slog personbästa i längd. Simmade säkert 30 minuter standby, har aldrig hänt, undras hur långt man kom.
Nu ska det där dallrande flärret bort. Jag tackar verkligen den där ABTRONIC X2, tack vare den så har jag utan träning klarat mig från värre ryggattacker. Den är t.o.m lite skön nu tycker jag när man haft den ett tag. Små elstötar som får hela bålpartiet att skutta  =)
'
'En gammal bild:
Det här var när barnen + Bianco sov på balkongen för några veckor sen. Tiden som bilden är tagen är 06.30, för då kom sopbilen o tömde Esplanads kontainrar precis utanför så jag vaknade, men d gjorde inte de, för mamman hade "ifall att" satt öronproppar i de små öronen. Dock var inte det där "ifall att" hänvisat till nån sopbil, mer nån hes kråka som skulle börja kraxa på morgonen. Kolla Li, hon holkar för fullt hon. Skönt att dyna ute.

Nu dusch o i säng. Ledig imorron o Li ska första gången på redskapsgymnastik. Vi får väl se när jag dyker upp nästa gång. Slött utan kommentarer!!!

Kommentarer
Postat av: Petra

Woho!! Vällkomm bäkk!!! :D

2011-08-24 @ 09:24:25
Postat av: inger

...som vi har saknat din blogg.

2011-08-24 @ 19:58:24
Postat av: Tessa

Weeeheee, taggad =) kommer mera. TAck för TVÅ kommentarer iallafall.

2011-08-24 @ 22:27:16
Postat av: Chefen

Häjjjj, Jo du. Nu skall fläsket bort. Vi bör nog tävla lite igen så att vi får upp motivationen.

2011-08-24 @ 22:32:57
Postat av: Camilla

30 minuters simning närmar sig 1000m =)

2011-08-25 @ 08:00:37
Postat av: Hannah

Jag kollar alltid din blogg Tessa, men kommentarar nästan aldrig. Ska försöka göra det nu då :)



Usch jag får också dåligt samvete över träningen. Har inte tränat på hela sommaren och unnat mig allt i princip. Är typ "stödmedlem" på Avancia (betalar men är aldrig där). HUR ska man komma igågn igen??

2011-08-25 @ 08:34:46
Postat av: Tessa

Camilla jag simmar mkt långsamt =)



Hannah, nu jävlar tar vi oss i kragen! Vem vill köpa nya STÖRRE kläder?!? Int jag!

2011-08-25 @ 11:39:59
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0