Torsdag kväll

Ikväll kl sex var det hopp och dyktillfälle i Sjösäkerhetscentret (Sjömansskolan) för simeleverna. Li har sett fram emot detta flera dar. Jag sa att det var kallt i poolen, 20 grader. VA HÄFTIGT! Utbrast hon imponerande. Mindre impad var hon efter att hon hoppat från 3 meter och huttrade o huttrade, kunde inte sluta huttra. När det plötsligt blåste upp till storm o började regna där inne försvann huttret o både Li o Linn hoppade i de fejkade stormvågorna med flytvästarna på. Där tumlade omkring i minst tio minuter. Sen kom de upp o fortsatte huttra. De hade så kallt så "de kunde nog inte göra dykgrejen". Nämmen då var vi klara här, nu far vi hem, sa jag. Iiinte det inte.

Så flickorna gick åter igen stretandes i det tjugo gradiga vattnet och Li tog sats o dök efter första ringen, det tog inte många sekunder så var hon uppe. Ju fler ringar de kunde hämta, desto fler poäng kunde de samla till de märken de ska ta. Jag har noll koll. o har ingen aning om vilket märke hon ska ta. Iallafall for hon ner en andra gång men klarade inte en tredje, utan började istället smågråta för hon fick så ont i öronen. Bra jobbat Li! Många klarade dykningen, men Li, som 'är den yngsta i gruppen klarade det galant o flera 9 åringar backade. Så stolt e man, hon kämpar på hon trots att trumhinnorna håller på att spricka.


Hoppar o värmer sig.



Här börjar stormen o vågorna. Synd att det inte kunde fångas på bild.

Zzznarkis.


Kommentarer
Postat av: mia

Lochy kommer o ligga i la i sommar ser jag. ho ho va han ska mast ligga i hardtraning nu. raknas d om man ligger pa sangmadrassen o sprattlar atav faaan?

2011-04-08 @ 15:33:46
Postat av: Tessa

Hahaha, o leka livbåt me snurra?

2011-04-08 @ 23:06:08
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0