Pissa ner sig

Jeff började parken igår, gissa vilken lycka! Ja asså för alla, han var superglad då han kom dit. Drog spettet till tant nr.1 Else-Marie o gav en kram, för att sedan stå o irra efter park"tant" nr. 2, tills han får ögonkontakt med mig o säger bekymrat "Anna inga här?". Och nej det var hon inte heller. Cute! Nog minns han vem som jobbar där minsann, fast han inte gått där på 3 månader.

Jeff måsta ju ha blöja på sig i parken i våras, men nu tyckte vi inte att vi skulle börja  med såna fasoner. Så extra kläder i väskan och tur va ju d, för han hade pissat ner sig ända ner i stövlarna, då e man pissnödig. Inga undra på d, då han fick tag i parkflaskan och svepte den med allt dess innehåll precis innan vi skulle bege oss iväg till parken. All parksaft låg o skalpa i lilla magen.

Så imorse så körde jag diskussion o mutor med att om han inte kissar ner sig i parken så ska han få ett paket. Det var Chrille som hämtade idag, och då jag kom hem vid sex o frågade hur det hade gått så kom läppen ut och rådjursögonen kom fram "ja fick inga paket". Aaaj vad det skar i mitt mammahjärta. Men kvicktänkt som jag är så kom det ju snabbt i retur att han får komma med mig till Dillen imorgon och välja nåt. Och det var han nöjd med, men såg fortfarande lite bekymrad ut. Jag frågade honom vad han ville ha, och han sken upp som en sol:

"grävmaskin och dumper!".
"Jahaa, hur stor då?... såhär....eller såhär?"
"Såhääääär
, (så hoppa han upp med armarna i vädret) som Kims!"

Jag kan ju säga att Kim är han som var här och grävde åt oss på gården, och såna grävmaskiner säljs då inte på Dillen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0