Dieten går bra

Ni minns väl när jag börja "banta", haha fy fan va fult de låter, banta. Nåja, iallafall så sket det ju sig med träningen, har fortf. inte fått någon inspiration eller ork. E bara trött, trött, trött. Men jag äter riktigt fint och duktigt i veckorna och ser till att flåda rejält om helgerna. Och det har gett ett resultat att jag kom i mitt första mål, -mina stretchjeans idag! GRATTIS TILL MEJ! Tänk, och då har jag inte ens tränat, promenixat en sväng om kvällarna o ätit sallader o minimalt med kolhydrater. Jag vägde 64 kg i slutet av Juli, nu 61 kg UTAN muskler, känner mig hängig och oformad, men d fixar jag SEN.

Det mesta av orken går åt till att fylla butiken, deadline efter deadline har jag jobbat på, och nu har jag de viktigaste ivägskickade och jag har unnat mig ett glas vin idag (glas o glas, d vart en restskvätt direkt ur en flaska, haha). Annars är det ju helgalkohol som gäller för mig, inte en öl, inte ett glas vin i veckorna. Vilket ju går skitbra nu när den varma törstande sommaren är waay gone. Ja låter som nån annan alkis, haha. But I´m not, ja tycker bara det är gott då jag väl dricker, lite fööör gott tydligen då mållinjen oftast ligger över 2 promille.

Hörde att Avancia kör igång med onsdagscombat, SKA gå nästa vecka. SKA SKA SKA, så om nån annan SKA så kan du ju ringa mig ifall jag sku ha glömt. Ha ju int tränat sen april, så de ska bli intressant.

Tjingelíng!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Hörru mygga passa så jag inte blåser på dig med mina kraftiga lungor =)

2010-09-17 @ 11:46:32
Postat av: Anonym

Jag brukar ju gå på den där onsdagscombatten. Jag kan plocka upp dej, åsså tar du nya träningsskorna påddä.

2010-09-17 @ 18:51:04
Postat av: Tessa

Hahaha, Camilla din flåsare! Jooo PLÅCK ÅPP MÄJ, MEN RING FÖRST!

2010-09-20 @ 20:23:45
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0