Bloggen o lite till

Det blir lite Familiablogg blandat här ännu tills den andra är fixad. Har varit dålig på att skriva här då jag haft tusen andra saker att göra. Men nu börjar d lugna ner sig.

För övrigt i vardagen så går det bra. Barnen går och lägger sig självmant runt åtta, Jeff somnar tvärt och Li får lyssna på saga eller nåt till halv nio. Sen sover hon oftast som en stock kvart i nie. Väckarklockan min ringer 07.45 och Lis 07.50, då får jag ligga kvar i sängen några minuter tills hon kommer med håret på ända, ibland vaknar hon innan klockan ringer, det är mitt mål, att hon ska vakna utsövd själv, utan att bli väckt, funkar var tredje gång ungefär.

Li gör fortfarande läxorna på Kråkan och simmar i IFK´s talanggrupp på torsdagar. Hon kan tydligen simma långt, 5-6 gånger i stora bassängen, d e ju en par hundra meter d. Undrar om jag sku klara d utan att få ont i nacken, näsan full me vatten och att benen skulle sjunka. Imponerande.

Jeff har haft en jobbig period nu med lite mer gråt, märks säkert av att man inte är hemma lika mycket som förut. Och så säger han att han inte vill till parken för han ska börja på Lis gamla dagis o leka med grävmaskinerna. Han får vänta några månader på det. Borde skicka in en dagisansökan.

Chrille och jag pusslar med hämting och lämning. Oftast lämnar Chrille, vilket jag gillar mkt. Vissa f.m och e.m så tar Anki Jeff eller så har jag hennes dotter Sandra. Funkar ju skitbra.

Ikväll ska ja gå o sova innan midnatt, nu ett varmt bad, sen I SÄÄÄNG, guu va skönt d ska bli, ja e sååå trött. Jobbar fre-lör, välkomna in!


Kommentarer
Postat av: Trollmamman Lowa

Vad stjälper du i gullisarna när de somnar vid 8 på kvällen??



2010-09-18 @ 20:45:44
URL: http://trollmammanlowa.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0