Aktiva dagar

Övernäs Gårdsfest
Igår var det gårdsfest i Lis skola. Hem & skola hade anordnat en toppenkväll för elever och deras familjer. Hoppborg, en aktivitetsrunda, skylift, korv m. bröd, popcorn m.m. Toppen helt enkelt. Vi har ju kvällsöppet på tordagar och jag skulle egentligen ha jobbat, men jag fick in en inhoppare fr. kl. sex, så jag kunde vara med o vara lite familjär o ha d mysigt.

16-17 m upp var Chrille, Jeff, Li, Linn och Tindra. Jag, Karina o Bianco "orka inga".


Jeff flög hit och dit, men tyckte d va skitkul o parerade skitbra.


En rajd hemma
En stoor flyttkoma har härjat över Ålandsv. 59, och total tappat inspirationen på senare, men höten brukar ge mer inspriration inomhus. Såå...Har tömt under trappan "alias förrådet" hemma. En lång hatig historia bakom allt bråte, men nu jävlar är det borta! Jag har redan slagit ryggen en gång o huvet 1. Får se vad vi hittar på att ha där under, får Chrille välja ska de väl va tomt, kalt o eko. Men då börjar jag stampa i golvet. Vi har också (efter ett år) fått hänglisterna under överskåpen i köket på plats. Vart mys pys.


Ni ska få en dagsbild oxå, sen.


Skogen kommer till stan
Idag var vi till Östara utfarten och kollade på stora maskiner. Och det var verkligen STORA maskiner. Vilka jävla hjul vissa har!!!

riktigt coolt hemmabygge den här stocklastaren. *(Pappa ser du kepan Jeff har på sig?)




*Jeffs keps.
Pappa for o hämta Jeffen från parken igår och fick följa med honom tillbaka på jobb en stund. Pappa jobbar på Landskapet, arb.ledare på vägarna, eller vafan de no heter. Men iallafall så har de ju MASSVIS med stora maskiner. Så Jeff fick åka hjullastare med någon Robert. Sen fick han en vuxenkeps av honom, som han ska ha på sig hela tiden och säger att han är på jobb, tydligen hjullastarchaffis. Asså faaan va kul.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0