Hard work

Nu närmar sig juletider och mycket jobb. Jag brukar ju kunna jobba 6-7 dagar i veckan i december vissa veckor på Dillen. I år kommer jag att hoppa in lite där också, men så har man ju även sin egen butik. Det brukar ju gå jättebra att jobba sådär mycket förutom att jag brukar få sjutton munsår när det närmar sig nyår. Får väl försöka förebygga det genom att smörja zovirax över hela käften så de inte kommer igenom.

Det ska bli jättekul att va på Dillen igen, har saknat pillet och plocket. På Familia så är det inte samma fart på. Där blir det mycket dataarbete på arbetstid, beställningar och andra måsten. Lite klädstäd, men inga påfyllnader som man ständigt gör på Dillen.

Ska till Dillen idag 13-20, och det hade jag lite glömt bort innan jag tittade i almanackan. För tillfället så har jag lilla Sandra här o nu ska ja föra dessa små busisar till parken. Tjingeling!


Kommentarer
Postat av: Lena

Heh, minns dina små "problem" med munsår förra året.. Mitt problem var att komma ihåg hur många juklappar jag slagit in :P Snart jul, underbart! :D

2010-10-26 @ 18:33:29
URL: http://lovemehateme.blogg.se/
Postat av: Tessa

Hahah, jaa, du bara "asså jag tappa räkningen vid HUNDRATRETTI". Haha, själv tappa man räkningen vid sjutton.

2010-10-26 @ 20:13:25
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Lena

haha klarade det ju en dag iaf^^ men i år ska jag verkligen inte tappa bort mej, hehe ska ha det som mål iaf :P

2010-10-27 @ 02:14:37
URL: http://lovemehateme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0