YO!

Här finns det inga mycket fritid i överflöd kan jag säga. Jobbar 7 dagar i veckan nu fram till jul. Den som vill se röken av mig får kika in till Familia eller Dillen. Inte för att det finns så mycket tid över till prat, men ifall ni glömt hur jag ser ut så vet ni var ni kan hitta mej, hahah.

I söndags var vi till Texas Longhorn och käkade med mamma o pappa. Vi firade att Li fått sitt första betyg, som de delade ut nu i fredags. De ansåg att det inte fanns så mycket mer att bedöma nu i december då de kommer att pyssla mycket och annat. Betygen var bra och hon var stolt över att få bjuda med mommo moffa ut och äta. Vi har aldrig varit dit och ätit förut. Maten var god. Li tyckte den va så s-tans god och vill dit och äta igen. Riktigt barnvänligt må jag säga då de plockade ihop en barnvänlig tallrik med tortillabröd med grönsaksplock och kyckling. Båda ungarna åt så de stod härliga till, och de fick dricka COCA COLA!


Observera t-shirten hon valde.

 

Pappa älskar dej!

Igår jobbade jag ett kvällspass på Dillen och jag fick riktiga flashbacks från förra julen, snubbel över kartonglådskanter som är utvikta på lagret längs golvet, lirkar sig in mellan varorna, proppfullt. Roolit! För att om bara några veckor eka nästintill tomt.

Idag var jag också på Dillen, och på Familia. Jag har haft Li och klippt sig till Caroline Andersson på Birgitta Salongen.  Hon fick uppklippt -som mamma. Man e fortfarande idol, känns bra de. Sen vart det ett spontanbesök till Loikas på Solberget. Knappt så man hittade dit, så längesen var det man besökte dem. Underbart, trots kortvisit.

Kanske man lägger sig innan kl. 1 idag, det skulle sitta fint. Kan bli på spikmattan, e lite sugen på d. Imorgon ska ja bulta lite på Ulle -thaiträning  =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0