Sömn o sånt

Det är bland det skönaste jag vet. Att få sova. Inte att gå o lägga sig om kvällarna, för där e jag som ett barn, jag ska bara...men när jag väl har somnat så får den som råkar väcka mig mitt i natten inget trevligt bemötande. För att inte tala om då man ska upp på morgonen, det är ju för fan nära döden upplevelse vissa mornar. Trodde sånt där trams skulle växa bort. Men icke. Här e man, trettitre år gammal och är som en trött tonåring. Nej fy fabian för att ha klockan på ringning. Annat var det imorse.

Steg upp åtta, satte mat i ungar o ett stycke dog. Promenerade till Skolan med Li, via alla byggen i stan då Jeff var så sugen på att ta sig en närmare titt på alla saftblandare. Väl hemma igen tog jag laptopen o kröp under täcket, det tog inte många minuter innan ögonen vart tunga och jag klappade ihop datan och tupplurade till en si sådär kvartövertolv. Jeff donade på för sig själv och fick vara hemma från parken och ha en heldag med morsan istället. Det vart sen lunch på EAT, sen till Lekplaneten och reserverade en Bulldozer till hans födelsedag på lördag, gunga via Alkoparken, till Familia, sen var det dax att hämta Li från eftis.

Där fick vi med oss ett bonusbarn och promenerade hem. Jeff cyklade lite väl långt i förväg från Övernäs skolan, men han stannar alltid vid vägarna så jag var gaanska lugn. Såg hur fint  han bromsade in o satt på cykeln och väntade vid övergångsstället på Norragatan. Bilar stannade och VIPPS så cyklade han över!!! Förbaskadee unge. Han cyklade vidare han mot kyrkan tills jag fick ur mig ett argt VRÅÅÅÅL. Han stannade o väntade glatt berättandes "jag väntade, bilen stannade och jag cykla över". No shit. En arg mamma Tessa drog storyn om överkörda, blodiga barn, lyfte pojken från cykeln och lät honom promenera, knorrandes "jag orkar inga gååå". Vilken självsäker liten skit, som bara drar över sådär. Bilarna stod ju och väntade  så fint dom. Kanske han skulle klara hela vägen hem? Röljusen har han stenkoll på, fast kanske han skulle fubba vid kyrkan på Storagatan.

Imorgon ska jag ta ett kvällspass på Dillen.


Lite mera oskyldig på den här tiden.


Kommentarer
Postat av: Anonym

"satte mat i ungar o ett stycke dog". Hahahaa. Antar att du gick över till engelska plötsligt men det låter som att en av ungarna dog ;)

2010-11-02 @ 07:53:46
Postat av: Tessa

ammeeehh, hahaha, ja se hur de kan bli

2010-11-02 @ 08:23:57
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Precis som jag också läste det o måste läsa om det att va!! =)

Väldigt bekant det där med cyklande, ibland låter det bestämt som du snackar om Samuel för antal år sen när vi var på väg till park.... kompisar...dagis... o en vecka...nästan... fick jag följa honom till skolan. Kändes som alltid gick ensam till o från grejerna =)

2010-11-02 @ 16:55:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0