Varmt bad o Mariebad

Varmt bad
Skitig o jävlig som man var här nyss så tappade man ju upp ett varmt bad med lugnande (finns sånt?) skum, peelade mitt finniga fejs o satte en svidande ansiktsmask. Jag riktigt kände hur den gjorde nytta, frätte bort asen som invaderar min stackars hy. Sen peelade jag kroppen oxå o åt upp ostbågarna jag hade med i badet o drack den kalla ölen i tp 5 klunkar. Sen rakade jag mina neandertalararmhålor o nu blir det pang i säng. Trött som en hamster om dagen.

Mariebad

Igår var vi ju förresten och simmade till Mariebad. Tror det är andra gången sedan vi kom hem från Thailand. Jag som skulle underhålla Jeffs simning med en gång i veckan, o d gick ju bra. Men iallafall så var han lite rostig med dykandet till en början, lite småfeg, nej förståndig heter det väl, o osäker på hur långt han klarade av. Men efter ett tag så dök han från sida till sida på kortsidan av utebassängen. Vad kan den vara? 4-5 meter kanske. Otroligt duktigt. Frågade honom då jag packade. Jag höll upp simpuffarna och frågade om vi skulle ta med dem, han tittade på mig och fick lite arg min o sa "NEJ! Dyyka!"  Jaja, just ja, man kan ju inte dyka då man har puffar på, ursäkta. Minns att Li tog sin första länga just där ute i bassängen. Stod på bänken i vattnet o simmade över till kanten, det var hennes debut, på samma sätt som Jeff, med dykbrillor på och ansiktet nedåt. Men hon var 3 år o 11 månader då, Jeff är 2½. Båda är ovanligt tidigt och det känns tryggt, att de inte sjunker som stenar IFALL olyckan skulle vara framme. Bara man sku kom sig iväg lite oftare.

Dillen
Imorgon ska jag en sväng på kvällsjobb till Dillen. Lite jobb just nu, men det gör inget, finns ju så helvetes med jobb på gården. Vi har fått in 4 meters studsmattor nu till Dillen, de är eftertraktade så passa på!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0