Till er läsare

Jag skriver ju om det mesta mellan himmel och jord. Familjen, träning, psykbryt, partaj, resor, hem o trädgård, jobb, mig själv o mitt liv med mera. Just nu har jag bloggtorka och tänkte få lite hjälp av er.

-Vad tycker ni är mest intressant som jag skriver om?
-Nåt ni önskar jag skrev mer eller mindre om?

Helt okej att vara anonym.


Kommentarer
Postat av: Lena

Jag tycker att en blogg ska va som en spegelbild av sig själv, - alltså skriver man om just det som varit "aktuellt" i ens liv just den dagen :) Jobbigt om man ska försöka tvinga fram ett inlägg om något speciellt :P Blandat är bäst :)

2010-05-11 @ 22:17:57
URL: http://lovemehateme.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tjenis.

Jaa, asså d ha int varit nå fel alls på dina inlägg, jag älskar din blogg!, man blir lagom avis, lagom glad, lagom peppad, lagom allt. Just för att du skriver så varierat, roligt, utlämnande, personligt, rörande, undebart osv. Jag börja läsa din blogg just innan när ni sku till o bygga o ja ha nog väntat på att få se bilder på både planlösning och budgetkalkyler. Du verkar inte blyg för nåt så!

D känns jätteknäppt att läsa en blogg som en person som man inte ens känner personligen men antar att d lite är så världen ser ut idag :)

Ändå duckar man när man ser dig för att man e rädd att du ska tänka typ " där är hon där jäveln som är in på min blogg o läser varje jävla dag, stalker".

Nej, fortsätt du i samma takter som tidigare, d e så roligt att nicka igenkännande, förstå dig när du tränat o pallar gå o lägga dig oduschad, har munsår, dippar i smältost m.m.m. Ja, du förstår hur jag menar.



nattdravvel

2010-05-12 @ 00:10:38
Postat av: Tessa

Haha, stalker. Men sääkert, jag har ju en öppen blogg och det är jättekul med läsare, och det finns säkert många jag möter på stan som känner mig via blogggen men som jag inte har en aning om vem är. Kul att du gillar bloggen. Gällande planlösning ska jag definitivt rota fram den o lägga upp, inget jag tänkt på. Budgetkalkyler...eeeh, int så insatt, men överskriden är den långa vägar, ska se vad jag kan få fram där.



Lena du har så rätt. Men ibland tar det ju fan stopp, finns INGET att skriva om, o då blir det ju dödens blogg, haha.

2010-05-12 @ 11:44:48
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0