Sjukstugan

Jeff har varit riktigt sjuk, men tänk att inte ens en kraftig magsjuka får denne kille att lägga sig. Nej han sku med våld sitta i sin fotölj o se på film (att det var debattprogram han tittade på brydde han sig inte sig om). Där har han slocknat o vaknat, sittandes krokig som en räka. Riktig sprutskit har han haft, imorse hann vi inte på toa, så han sket då jag tog upp honom i famnen i vår säng, han hade blöja på thank god. För ÄNDÅ var det skit på täcket o på golvet trots att han hade pyjamasbrallor o blöja och att jag hade lyft upp honom redan. Det kan man kalla raketskit. Han har sagt till då han ska spy, så det har inte varit så mycket spykaos. Men den där skiten, det är förjävligt vad den stinker. Trots att jag har igentäppta näshålor känner jag den där starka, sjuka bacillstanken.

Mellan sina kaskader av spyor o skit så har han varit med till stan, ut o cyklat o lallat här på gården, han har t.o.m ätit lite (o spytt upp det) otroligt pigg ändå. Ikväll fick han behålla allt, må det vara över. Han åt popcorn o drack saft o vatten utan att det kom upp igen. Men nog har han varit behaglig o mindre härjig när han haft lite stegring o magsjuka. Det är såhär som vissa har det, man märkte hur attityden o orken kom mer tillbaka här ikväll då han hade ätit lite. Då fick man flashback. Det var ju skönt så länge det varade, lugnet asså =)

Li o jag går fortf. på vitpepparkorn och jag har känt mig bubblig i magen idag, fiser som nån annan häst, magsjuka nej tack!


Här har Li hoppat hela helgen och jag har suttit där o tjattrat o pimpla lite vin, grannarna. Jag har skottat o härjat ikring här på gården o alla dess kvistar. Jeff har hjälpt mig så d gick ganska fort.


Kommentarer
Postat av: Fundersam ..

Tycker inte alls om att läsa att din Jeff inte bara varit hemma när han är magsjuk, det där sprider sig som fan!! och det är väl onödigt att smittas om man inte måste?

För vissa som är sjuka eller svaga så kan en magsjuka vara det sista de upplever.

Är man sjuk så är det hemmet som gäller, desto snabbare tillfrisknar man dessutom.

2010-05-16 @ 21:16:54
Postat av: Tessa

Jo du har rätt. Men det var så att det var värre än vad vi trodde och i och med att han var så pigg så trodde vi ju att det hade gått över, men nä, NU hoppas vi verkligen d. Vi är urusla på magsjuka då vi bara haft det en gång i familjen och då varade den i 4-5 timmar. Detta var nåt i hästväg, 2 jävla dygn, man lär sålänge man lever.

2010-05-16 @ 21:26:04
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0