ROTAVIRUS

Där har vi det! Det måste ju vara det eftersom han hade diarre så länge innan. Ingen vanlig magsjuka var det iallafall. Usch, asiga virus. Men det har ju gått otroligt bra om det är det som det har varit, för han har ju bara varit slö en sväng, och det var en par timmar igår. Annars på en nivå som ett normalaktivt barn. Jeff har rätt hög växel i från morgon till kväll och det enda som får honom att slappa är en snutt film. Såg skillnaden tydligt när den där toppen av toppaktiviteten var borta. Rätt skönt. Men snart är det tillbaka på racebanan, jag är redo!


Kommentarer
Postat av: Annica

Hej!

Om det är rotavirus så är det inte så kul... memn han tycks ha klarat de bra ändå. I April låg Tuva på barn 2nätter pga rotavirus, hon va inte så "aktiv" nej :-)

Kan hålla på ett tag, det typiska för rotavirus är de spec. magkramperna som kommer.. (och så bajsar dom) som sagt kan hålla på upp till 3veckor. Lös, rätt gul avföring som luktar vedervärdigt....

Hannes fick också det, men spydde bara en ggr men bajsade desto fler i kanske 2veckor...



Är det de han har så ärrisken att ni andra ska få det rätt liten, ofta har man detta virus när man är plutt.. vanligast för barn under 2år!

2010-05-18 @ 07:40:52
URL: http://fameliasson.blogg.se/
Postat av: Tessa

Precis Annica, den där ljusgula skiten stinker riktigt asigt. Jeff är en mkt stark kille och har ju "att ta av", kanske därför han klarat sig så bra. Kan ju meddela att Chrille nu ligger o dåsar mellan sina spy- och skitattacker. Li o jag käkar vitpepparkorn, som jag tror på Vad säger sjukskötare om den kuren? =)

2010-05-18 @ 11:31:25
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Annica

Vitpeppar lär ska vara bra det... fortsätt med det :-)!! Och du... handhygienen!!! byt handukar heeela tiden och sprita händerna (nojjig som jag är har jag en pump med sprit i köket... haha)!!

2010-05-18 @ 12:48:04
URL: http://fameliasson.blogg.se/
Postat av: Tessa

Oki tack för tipsen nurse! :)

2010-05-18 @ 20:53:54
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0