Min "skönhet"

Varför ska man hålla på o fixa sig i evigheter innan man vågar öppna dörren o se dagsljuset? Jag är ju en sån där som int bryr mig om mina naglar som spricker o ser förjävliga ut, fast jag borde. D spelar heller inte alltid så stor roll ifall jag upptäcker att jag råkar ha skitiga jeans på mig då jag är t.ex på stan. Håret kan va lite stripigt o asigt, spänner man upp det i svans så syns det inte. Kom inte för nära bara, d kanske luktar. Jag sminkar mig sällan, men har just köpt ny mascara o den gör mina fransar tjockare, så den har jag faktiskt på mig ibland fast det är en helt vanlig tisdag, däremot "måste" jag böja mina ögonfransar dagligen. Och så täcker jag mina krafsmärken i plytet med lite täckstift, bara jag får klämma o krafsa. Har nå gammalt läppglans som jag ibland får i handen och stoppar på mig, folk känner ju knappt igen mig då. O för att inte tala om hur jag bara blockerar då jag ibland får 3 munsår över hela läppen o ser ut som jag har slowly dying disease.

Manikyr
Men nu har mina fingrar gått så långt att de har börjat spricka o blir sjuka. Huden kring naglarna har fransat sig och jag river i skinnet. I förrgår gick jag på stan med Linda E och så slank vi in på Rosa Katten på var sin snabbmanikyr för 15 EUR per pers. för det var vi värda på vår härliga mammatid. Naglarna var i skick på en kvart, o huden mjuk o len med hennes sköna lotion!

Rekommenderar starkt:


Idag använde jag mig av min tyska franska manikyr som jag köpte på tunnelbanans "pressbyrå". Vart helt snyggt, tog dock ingen bild, av någon anledning har det redan flagat av lite, hoppsan. Så ingen ide att ta bild nu.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Rosa Katten-Monica har jobbat i restaurangen hänna =)

2010-05-13 @ 12:15:46
Postat av: Tessa

Ahaa, kanske det är där jag sett henne =)

2010-05-13 @ 22:52:50
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0