Mera trädgård

Hostar, snorar och så kliar d i öronen. Men jag är inte så sjuk så jag inte kan vara ute i träggårn o röja. Ikväll kom jag in redan vid tio, inte 00.15 som igår  =)  helt blöt t-shirt o munkjacka, av svett. HURJA! Jag har nu fiberduken fylld med träflis, det är rätt tunnt lager, men det finns ännu flis kvar så jag ska väl fylla upp sen. Måst väl skaffa nån kantplåt eller nåt så det inte rinner ut bark på trottoaren.

Vi har haft en hurtig man här som släpat alla stora trädbitar med skottkärra via Södragatan 2 hus bort. Han sprang med skottkärran fylld med stora stockar, snacka om effektiv. Sen hann han inte med allt. Nu ikväll då jag stod ute o fyllde flis så kom han cyklandes, då hade han varit på möte och skulle cykla hem till Nåtö. Imorgon skulle han komma igen och ta de tjockare grenarna. Herregud va hurtig. Det kommer bli kvar grenar som är för grova för flisen och för klena för att han ska vilja ha dem, knappast är någon intresserad, men OM nån vill ha 5-6 cm tjocka grenstammar så vet ni var de finns. Annars så får jag väl släpa dom in i "skogen" vår här bakom.

(Pappa förresten, om du har möjlighet så får du såga ner det där åbäket som blev kvar. Janne hade bara en motorsåg med kort blad, han visste inte om den skulle klara d.)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Ja vi eldar ju som bekant vintertid så här försvinner det mesta, får komma o se om de finns kvar =)

2010-05-12 @ 07:48:30
Postat av: Tessa

Men Camilla jag förstod på Chrille att ni inte ville ha. Hit med släpvagnen så lastar jag den full!

2010-05-12 @ 10:42:08
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Chrille såg nog bara jobb o så äh de vill nog inte ha =)

Gissar du pratade m Caj

2010-05-12 @ 12:50:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0