Kött hem till dörren



Nu har jag gjort min första beställning från Köttexpressen.ax. Smidigt från deras fina hemsida. Färdiga frysta kycklingfilér kommer att ligga o fräsa i min stekpanna snart. Tänk vad skönt att bara ta fram nåra bitar från frysen o slänga i pannan med lite smör, o koka lite ris till. Tror det här är nåt vi kommer att utnyttjatill MAX. De har massa exotiska köttsorter också. Tänkte att jag skulle köpa nåt så får min mästerkock farsa fixa till det. Men han ska få välja köttet. Antilop, struts, bison, känguru, Zebra och hör och häpna HÄST! fick ett smakprov på zebra på torget igår och det var helt gott. Li smakade också och jag håller lite med hennes replik "det smakar lite konstigt då man tänker på att det är zebra", skulle man inte veta vad det är för sort så skulle man inte ana.

Förutom de frysta kycklingfilérna så beställde jag malet nötkött o Dahlmans wienerkorv. Handlar man över 50 EUR så är det fraktfritt inom Mariehamn. Sånt här älskar jag. Borde börja prenumerera på frukt oxå, som svägis gör.


Kommentarer
Postat av: Linda

Ålandsbonden kör också hem tror jag. Ekologiskt kött! :)

2010-05-17 @ 10:42:52
Postat av: Tessa

Tror? =) Ekologiskt är ju ekologiskt, men det är ju det att det är så attans bekvämt att vid midnatt slänga in en beställning via internet. Har inte hört om nå Ålandsbonden jag, trodde detta var första.

2010-05-17 @ 12:39:19
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Strumpis

Asså ja e ju lite bakom flötet, fick bara för nån vecka sen veta att de fanns nå sånt här på Åland (Ville skvallra). MÅSTE verkligen testa randig åsna :o)

2010-05-18 @ 10:16:13
Postat av: Tessa

Men du The sock, d ha ju bara funnits ett kort tag oxå, så du e inte sååå bakis. Randi hästkusin va riktigt gott!

2010-05-19 @ 09:42:02
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0