Jaha då måste man väl förklara sig då...

...så man int får sossen på sig.

Det var en anonym läsare
som kommenterade i ett tidigare inlägg om jag hånade Jeff offentligt ang. att han lipade. Det händer säkert att man lätt missbedömmer vad man läser (speciellt om man inte känner bloggaren personligen), man ska ta allt jag skriver med en nypa salt, jag svär o skriver hur i nerverna jag kan ha på mina barn helt öppet för er alla. Och det är bara vardag, och så är det för alla. De som aldrig är arga på sina barn och har lust att slänga dem i väggen ibland excisterar inte.

Jag vill göra klart för alla att jag aldrig skulle håna eller göra narr av mina älskade ungar (det finns väl förresten ingen normal förälder som skulle göra d), det vet de som känner mig, oberoende vad jag skriver här, saker och ting kan så lätt missförstås i text. Mina barn är trygga och sociala, i den familj de växer upp har de nog aldrig hört sina föräldrar strida o skrika, för sånt håller vi inte på med, vi har andra metoder (haha). De får miljoners med kärlek och sköts minst lika bra som barn i andra familjer. Ibland får man totalt psykbryt på dem också, och det behöver iallafall våra barn ibland, att man stampar i golvet och spärrar ögonen i dom, de springer upp på sina rum snabbt som vesslor.

Nu kan man ju undra vad den den där anonyma bloggläsaren tror att jag är för ett monster, om h-n tror att jag vill psyktracka barn.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tror att man måste låta barn vara som dom är, alla är ju olika till sättet och mycket är säkert medfött. Klart man kan uppmuntra dem att testa saker om de är lite rädda av sig, men de ska inte behöva skämmas för att de inte vågar göra något. Skam är en negativ känsla som kan påverka ens självkänsla, tror jag. Nu menar jag inte att det är så i ditt fall, menar bara i allmänhet! Känner inte dig men är säker på att du/ni är jättebra föräldrar!

2010-05-10 @ 21:43:54
Postat av: Tessa

Ja absolut, alla har ju olika personligheter. Och jag har inte på något sätt försökt få Jeff att skämmas över att han lipade då han åkte traktor.



Det var mer så att jag frågade honom och då märkte jag ju att d va känsligt ämne, att han lixom tänkte tillbaka och mindes att han ju faktiskt hade gråtit. Dukigt gulligt då han glodde in i muggen o smålog över sig själv.

2010-05-10 @ 22:04:09
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Lena

Bra skrivet! :) Man blir alltid så trött när bloggläsare tolkar inlägg på ett sätt som det inte alls är tänkt.. Bloggar är ju personliga och avspelgar ens personlighet, känner man inte bloggaren så kan det säkert lätt bli missförstånd men som läsare ska man väl tänka på det också då och inte leta fel.. Jaa du fattar, vi har haft den här diskussionen SÅÅÅ många gånger redan :P Kram!

2010-05-10 @ 22:37:32
URL: http://lovemehateme.blogg.se/
Postat av: Tessa

Tack Lena. Bloggare förstår varann... =) det är ju slött om folk ska döma o söka fel då man skriver för fulla muggar. De kan tänka för sig själva, men man kan ju gärna tänka en extra gång innan man kommenterar.



Vad ville lixom läsaren få ut av den där kommentaren? Få hacka på en lite kanske? Haha. Jag fattar inte mig på folk ibland.

2010-05-10 @ 23:02:45
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Lena

Ja men precis.. Jag tycker till viss del att de som inte själva bloggar ska låta bli att kritisera de som har bloggar.. Men vi får väl säga som så att de bara är avundsjuka på oss som orkar blogga ;) hehe..



Vad den där läsaren sen ville få ut av det där vet bara den personen.. Visst jag har mina psykologiska teorier men jag ska inte reta upp någon av dina bloggläsare som tar allt väldigt bokstavligt ;P

2010-05-10 @ 23:46:16
URL: http://lovemehateme.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nej jag ville inte hacka på någon. Jag uppfattade det som du skrev som ett hån men då du nu förklarat dig märker jag ju att det inte är så. Alla öppna bloggar inbjuder ju till diskussion då tycker jag att man kan både risa och Rosa det moderatorn skriver om. Jag tvivlar inte på nye att era ungar inte skulle vara älskade till döds. :)

2010-05-11 @ 07:19:23
Postat av: A

god morgon! ;*

2010-05-11 @ 07:33:05
URL: http://annnaaah.blogg.se/
Postat av: Tessa

Lena retar upp sig, hihi.



Visst kan man risa och rosa, men inte anklaga en om vad man skrivit i text, och i text kan det mesta missförstås. Och man ska väl inte behöva förklara sig. Men nu är det slutdiskuterat, glömt och förlåtet, jag är inte långsint =)

2010-05-11 @ 09:08:13
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Lena

Haha, jag är inte uppretad :P Bara trött på människor som lägger sig i utan anledning.. Väcker vissa minnen you know ;)

2010-05-11 @ 22:19:46
URL: http://lovemehateme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0