Huset

Och det målas på för fulla muggar. Chrille tycker det går "långsamt" medans jag tycker det går med en väldans fart. Han är väl rädd att det inte ska hinna bli klart innan det är dags för hotellrenovering vid månadsskiftet kan jag tänka mig, då behövs ju killarna vid hotellet.



Costa har så bra hand om barnen, de diggar honom skarpt.

De har målat precis utanför vårt sovrumsfönster och imorse tänkte Li dra upp rullgardinerna direkt då hon vaknade, jag hann precis stoppa henne o frågade om hon ville stå där naku med sissen i vädret när de står utanför o målar. Neeej, d ville hon inte, o inte jag heller för den delen, så gardinerna fick vara nere tills vi klätt på oss.


Kommentarer
Postat av: Emma

Jag ÄLSKAR att se framstegen med huset erat! Jisses vad fint det blir! :) Härligt väder har ni också, här på den gröna ön regnar det mest, men det skulle väl inte vara så grönt om det inte gjorde det förstås.. Lämnar Irland (bara för några veckor) nästa vecka, så jag tänkte ta en liten sväng via Ålandsvägen så jag får se hur huset ser ut IRL då :) Om jag hinner dvs, tid verkar det finnas för lite av i mitt liv! Läser på, bara så du vet, och det är väl kanske bara jag som registreras som Galway i din besökslista ändå :) Så du vet att det är jag! Saknar ungarna, fattar inte att de bara blir större och större. Känner mig lite gammal nu, host. KRAM på er!!

2010-05-19 @ 19:10:19
URL: http://litentigerlilja.blogg.se/
Postat av: Tessa

Men åå va lavli, e du däR?! Vad gör du där då? Ja det står ju lite olika konstiga städer i min traffic feed, om man ändå sku veta vem som är i typ Kazakstan o läser, haha. Välkommen förbi vare sig vi är hemma eller ej, glo dej mätt, hehe. Ja håhå jaja, om Li är 6½ och du var u.18 när du såg efter henne, då har du blitt lite äldre nu, hihi. Kram på dej!

2010-05-19 @ 21:25:31
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0