Tjohoo!

Här kommer vi!
Ikväll har jag varit på lite shopping och köpt det jag spanat på. Inte mycket, men lite julafton kommer det nog att bli när man kommer hem. Li har hjälpt till med olika saker och samlat hjärtan under resan och fått ihop en slant på ca 400 baht (8 euro). Hon hade redan valt ut vad hon skulle handla. En liten glaskatt till sin glasfigursamling, och bakugankort. Själv hade jag jättesvårt att hitta det jag skulle ha. Var inte ute efter nåt speciellt till mig själv förutom en ny ass-bag och flipflopps. Ass-bags butiken var stängd, o flippisarna hittade jag. Sen hade jag 2 beställningar och jag kan säga att jag kan hela Katas utbud av fottiströjor nu =)

Jag tycker inte riktigt om att shoppa, det går bra att strosa o kika lite, men så ska man sen komma till skott och prova, pruta o svettas. Imorgon 16.30 drar vi med taxi från hotellet till Phukets flygplats. Flyget går 19.45 och det från Bangkok går sen typ 00.30 till Helsingfors. Lagom så får man en halvdag här innan man åker. Gu vilket lyx att åka direkt från Phuket o hem.

Har beställlt hem en kasse mat och "moffamat" tills tisdag. Det första Li sade när hon vaknade i morse var att hon var sugen på moffamat. Det är jag med. O så ska jag tvätta, städa, laga mat o sova i egen säng  =)

Vi ses snart!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Hoppas det lyckades med Ronaldino, någon som väntat i 7 veckor =)

Kommer ni att stiga av i Helsingfors nu o komma hem därifrån?

2010-03-08 @ 10:20:04
Postat av: Mia

I know I know. Jag laser nog din blogg men inte kommenterar. sorry gumman men mitt liv e lite busy som du vet. Vi kan ringas nar du e hemma darling? puss puss . tailand ser inga slott ut iallafall kan jag saga. would have liked to join you. xx

2010-03-08 @ 15:10:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0