Tisdag

Hade ju tänkt såhär igår kväll:

Jag sätter klockan på ringning kl. 8, så kan jag stiga upp o tvätta håret o äta i lugn och ro innan ungarna vaknar.


Det gick såhär:
07.00 står Jeff brevid sängen och ber om linni (välling) och film. Man får ingen välling så tidigt, men han fortsatte att upprepa sig tills klockan ringde vid 08.00. Jag kom 08.50 till jobbet i någolunda ostressad form. Visserligen med fuktigt hår (tog borste med).

Lite efter 12 gick jag på lunch med Lena & Freja som jag inte träffat på flera månader. Gulle Freja 11 månader satt i en timme o flina då vi käkade lunch, gulle. Så gjorde INTE Jeff i den åldern.

17.00 hem o äta. Vart helt totalt trött och lade mig på soffan efter maten. Susanna ringde och skulle komma över, slappade med henne en stund o tjattrade lite.

19.30 packade ihop mig själv o träningsväskan och drog till Träningsverket.

21.45 kom jag hem till ett mörkt och tyst hushåll, nästan alla sov, fast Chrille låg i sängen med datan i famnen (ingen trevlig syn). Tänkte börja röja undan lite, för det ser ut som sju svåra år här. Men sen hoppade jag i duschen och sen framför datan o kollade min mail som jag inte checkat sen i fredags, 74 olästa mail, suck att gå igenom o sortera.

00.00 är nu och jag tänker gå o sova.

Natti.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Va i helvede, duschar du TVÅ gånger på samma dag?! Eller, tvättade du bara håret på morgonen för att det skulle vara så onödigt att duscha, eftersom du ändå skulle träna på kvällen?

2010-03-24 @ 15:52:58
Postat av: Tessa

Hahah Jänu YOU KNOW ME! Jag duschade efter träningen igår tisdag, men jag sket i att tvätta håret, så jag gjorde det på morgonen för de va så striiipit.

2010-03-24 @ 19:58:18
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0