Kvällspigg!

Jag har varit upp i varv ända sedan jag kom hem från jobbet. Först entrade jag ju vårt enorma chetau Linde/Helsing och insåg att jag bodde mitt i förstörda Hiroshima. "Nu, nu jävlar ska jag ta tag i de här" tänkte jag. Sprang upp till Jeffs rum o hämtade skruvdragarn (som legat där i en vecka typ för jag började hänga upp gardinstänger där förut, har fått upp en jävla stång). Skruvade upp en vägghållare för typ räkningar, i grovköket, vart skitbra. Sen upp för trappan, satte igång datan, "ska bara kolla facebook", där satt jag sen i 2 timmar, chattade med Jenny o fastnade framför bloggar. Medans så snurrade diskmaskin, torktumlaren och tvättmaskin. Vid halv elva tog jag mig i kragen, tog en par mackor, dammsög hela nedrevåningen och plockade undan alla leksaker och annat skit som jag vette fan var kommer ifrån. Fick hela nedrevåningen i godkänt skick på typ en timme, nu sitter jag med gott samvete här.

Tänk om man tog sin 1-2 timmar varje kväll/dag och gjorde nåt med hushållet. Tiden räcker inte till, antingen kommer man hem från jobb halv nio, eller så ska man o träna. Hushållet prioriteras tydligen SIST.

Sorry för fattigt bildbloggande, men jag fann min nya undervattens kamera med sprucken display i söndags. Hur i helvite den blitt så har jag ingen aning om, suger bussigt då jag hade tänkt att skicka in den för garantireparation då den slog imma på displayen o linsen då vi var i Thailand. Det går ju INTE att göra nu. ARG!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0