Fredag

Chrille jobbade natt och började redan klockan 19. Jag hade en par småprojekt på gång.

Projekt 1: Handla. Li var hos grannen, så jag förde Jeff till mor  o far, så drog jag till Kantarellen för att bunkra skåpen. Har inte storhandlat sedan vi kom hem från Thailand, endast varit till Minimarket och köpt det som behövts. Jag var mätt och belåten när jag gick där och petade o pillade i lugn o ro. Handlade massa vettigt, for hem och tömde alla 5 kassar, som hade ett värde av 170 EUR. Plockade upp Li hos grannen  --->

Projekt 2: Köksduken
. Det är lite storprojekt då den ska tvättas. Jag ogillar (läs hatar) när det klottas på den, okej barnen råddar, det är oundvikligt, men när pappan i huset grisar och är oförsiktig med olja o smör, då kan jag bli lite smått irriterad (inombords kokar d varmt, men att bråka om en dukjävel orkar man ju int, sparar d till nästa storbråk, tar upp d då, haha). Han borde få ta hand om att tvätta den en gång så kanske han var lite försiktigare. Okej, det är en vaxad linneduk, så den ska tåla liite, men tydligen har vaxet tvättats bort nu och det suger i sig typ direkt. Iallafall så ska den (efter tips av min erfarne mor), när den har tvättats - MANGLAS. Och manglar finns det gott om i Lindes släkte, 2 på Cikada och 1 på Esplanad (sommartid, nu står den längst in i förrådet o samlar damm medans Sjömansskolans elever bor där).

---> så Li och jag åkte till Cikada och manglade duken, den vart slät o fin i ett naffs. Sen åkte vi tillmamma o pappa, hade med Seidi, Jennys tjocka vovve som jag var hundvakt till under kvällen. Hon och Bianco var förut "bästisar" men träffas inte så ofta nuförtiden, men d vart inte slagsmål i bilen, utan mer ett kärt återseende. Värre var det då vi kom fram. Mammas o pappas hund Nela har inte träffat Seidi förut, det var rätt roligt att se denna mestax visa tänderna, morra och skälla till då hon tyckte Seidi nosade på hennes leksaker eller i hennes korg. Herregud, en liten ragata i den unga taxkroppen, haha. Gick ju bra till slut, inge slagsmål där heller.

Projekt 3: Köra-hem-Seidi-innan Jeff-somnar-i bilen-"failed". Vi hann knappt in i rondellen utanför Rökkas innan Jeff hade dalat iväg. Klockan var visserligen halv tio, men han var så krutfylld då vi var inne bland alla leksakerna. Han brukar vanligtvis vakna då man flyttar honom sovandes, men han var som en hösäck, totalt oberörd bar jag in honom och bytte till pyjamas, ingen tandborstning, ingen välling.


Bilen fullastad med hundar o ungar. Destination Skrakvägen.


Packar ur Seidi. Jeff sover djupt, Li "slappar" och ifall ni undar vad som lyser som en vit prick i mitten av bilden så är det Biancos ena nyfikna öga.

Och såhär många knop kör jag ju inga sålänge solen är uppe. Det är på kvällen som jag får krafter och ställer igång med en massa projekt. Idag har jag klorerat kläder t.ex. Var påväg att hänga upp gardinstänger men så hade man ju inga GIPSSKRUVAR, morr!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag låtsas som om jag inte såg det där "Jennys tjocka vovve" :)

Tack för hjälpen!

2010-03-28 @ 16:06:11
Postat av: Tessa

Hahaha, mamma o pappa bara: Jammen no e hon ju tjock no. Ungefär som om deras taxar någonsin haft midja. Fast det skulle ju stå Jennys SÖTA tjocka vovve. Hon e så rar o anpassningsbar, hon bara haka på hon o lydde. Det var inga probs, fråga igen bara!

2010-03-28 @ 22:11:55
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0