Bilder på gardinerna

Vart verkligen skitbra, och vilken skillnad på ljudet det blev, ekot minskade ytterligare, nu kanske man kan sitta i soffan, vart så mysigt! Alltå går jättelångsamt för oss, men vi vill verkligen att allt vi gör och sätter pengar på, ska förbli så i många år framöver, att man inte ångrar sig och misstrivs med de dyra investeringarna. 


Detta är ju då vardagsrummet, fönstren vätter ut mot Ålandsvägen, så insynsskydd var vad som behövdes då inget staket ännu kommer upp på ett tag. Jag vet hurdant vardagsrumsbord jag vill ha (ett lågt, diskret vitt), men jag hittade det en gång, och nu har jag tappat adressen där det fanns, söker i lugn o ro... svarta mattan är från IKEA, den syns inte så väl, men den har lite längre lugg och vi ska se om det är nåt för oss som inte gillar att städa. Bordet som ska vara mellan schäslongen och 2 sitsarn kommer på lördag, likaså den vita brickan som ska vara på den lilla avsatsen på den 2-sitsiga närmast kameran. De blir no bra de här till slut.



Nu slipper vi vakna med solen i ögonen. Kassetrullgardin med broms, far hela vägen in i kassetten då man dragit en gång, den har broms så den flyger inte iväg på Tom&Jerry vis, som vanliga rullgardiner. Har ju 4 fönster i sovrummet, de två som är ovanför sängen ska vi ha 2 st marinblå sidogardiner till oxå, men på de andra blir det bara såhär, jag tycker det räcker om man har de lite neddragna.

Och imorgon kanske hallmöbeln kommer från EM. Hoppas de har tid att köra ut, de höll på nåt på mässan så...annars kan jag ju alltid skruva ihop lite IKEA möbler om jag får tråkigt. Nu ska jag åka o fylla kylskåpet. Ikväll barnkalas o kaaanske thaibox.


Kommentarer
Postat av: Mita

SHIT, va snyggt vardagsrum alltså!!!! HERREGUD!!! Välkomna hem förresten!!!! =)

2010-03-11 @ 19:28:00
Postat av: Tessa

Hahaha, men hejda dig Mita. Men JO TACK, det ÄR skitsnyggt, och snyggare ska de bli bara man hittar vad man vill ha. Och tack för välkomnandet, helt okej, ingen snöstorm o minus tie iallafall (ännu)

2010-03-11 @ 20:03:46
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Börjar ju riktigt se ut som från kataloger, nice!

Tack för ikväll, har verkligen saknat er =)

2010-03-11 @ 21:08:50
Postat av: Tessa

jo efter att jag rensat soffan från trosor o hundben och slängt upp de vita kuddarna från golvet så ser det ju bra ut.



Ja d va skönt att komma till sitt tredje hem (andra e vid rökkas). Tack ska ni ha. Nam nam, mätt ännu.

2010-03-11 @ 22:18:42
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: sandra

niiice!!! vi har dendär svarta mattan oxå, men den åker åt helvite till gästrummet nr vi flyttar. För den e en riktig asig skräpsamlare. Måste dammsuga den heeela tiden och det bara rasslar nr man drar över den fast man tror den e ren.. INTE bra för mig som e allergiker.. och LAT!! puss

2010-03-12 @ 11:19:51
Postat av: Cindy

Välkomna hem, ni verkar ha haft det rätt bra ;-) Verkligen stilrent vardagsrum, skit snyggt! Lite färg någonstanns??? Skulle va skit fint med bara en blomma eller nått i någon färg skulle liksom värma rummet lite. Jätte kul att se hur hallen blir sen. Kram

2010-03-13 @ 10:12:54
URL: http://projektbjorkbacken.blogg.se/
Postat av: Camilla

Blomvattnaren skötte sig lite dåligt när familjen var borta..........

2010-03-13 @ 15:25:04
Postat av: einar

tjo vars har du hittat dom dära gardinerna?? riktigt snygga :)

2012-08-07 @ 15:17:45
Postat av: Tessa

ÅLANDS PERSIENN är de ifrån =)

2012-08-08 @ 00:28:22
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0