Arlanda Express...inte alltid så snabb

I och med att vårat plan var försenat från Bangkok så kom vi ju även senare än planerat till Arlanda. Men vi hann på ett Arlanda Express tåg som skulle ta oss till Cityterminalen på 20 minuter, i och med det skulle vi hinna med buss till Eckerö Linjen kl. 15. Men tji fick vi då vi halvvägs till stan blev på spåret p.g.a nåt tekniskt fel. MAKALÖST! En timme satt vi i det där förbannade tåget och väntade på att det skulle lagas, men till slut fick vi evakuras till ett tåg på grannspåret. Tur som fan var att Jeff somnade 3 minuter innan tåget stannade, så han sov ju iallafall så slapp man jaga det vilddjuret. E liiiite trött på småbarn just nu efter 50 dygn tillsammans på ett hotellrum.


Jaja, här börjar evakueringsstegen tas fram.


Tömma tåget på ca 60 resenärer med väskor...


...och trycka in dom i ett annat.


Mmm, så i och med att vi missade vår buss o flyg så skulle de ersätta flyg hem. Inte illa. Så jag ringde Air Åland och bokade flygbiljetter hem. Planerat att landa kl. 21. Skönare än att sitta o skumpa på buss o gunga på Rolfen o spy. Mamma erbjöd att de skulle komma o hämta oss med en matkasse, oo tackar.

Vi har nu alltså tagit expressen ut till Arlanda flygplats igen (gratis) och sitter här o föröker få tiden att gå. Klockan är snart halv fem och flyget går först 19.30. Ska försöka få mig en liten tupplur här på nån stol. Är inne på typ den trettionde timmen på resande fot, känns B. Ska bli duktigt  skönt att sova i egen säng inatt. Tänker STUUPA ner i den.


Kommentarer
Postat av: Linda

Nu hoppas jag att ni är hemma välbehållna! Förstås med psyket lite på utsidan, men imorgon är det vardag igen ;) Välkomna!

2010-03-09 @ 21:11:12
Postat av: Trollmamman Lowa

Välkomna hem till vardagslivet och kokt potatis. :)

Kram

2010-03-10 @ 08:04:06
URL: http://trollmammanlowa.bloggplatsen.se
Postat av: Annica

Välkomna hem.. ni har dock lite bättre väder att landa i än vad vi hamnade i :-) Nu börjar vårsolen sakta titta framåt, för 1vecka sedan undrade man varför i jessu namn man valde en returbiljett hem!!

2010-03-10 @ 21:00:29
URL: http://fameliasson.blogg.se/
Postat av: Tessa

Air Åland ÅÅÅ Air Åland, ljuuuva flyg! =) härligt att komma hem till en strimma vår!



Ja Annica jag skulle INTE velat komma hem mitt i skiten, men Grelle ligger ju bara en och en halv mil bort förståss.



POTATIS!!!

2010-03-10 @ 21:30:28
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0