Vattnat!

Glad!
Idag har jag köpt 25 meter vattenslang på rulle. Lite mek att få ihop den med alla kopplingar då det först ska gå en slang (kapade en bit från 25 meters biten) från vattenuttaget på husväggen till slangbehållaren med en koppling i vardera ände, och sen ska resten av slangen kopplas från behållaren, längst in på behållaren, så först måsta 25 meter slang snurras ut, innan den kopplingen kunde göras. O d här fick jag för mig att göra i grovköket så d va gul slang över hela golvet.



Sen måsta jag gå till Esplanad o hämta verktygslådan för att kunna skruva bort det befintliga munstycket på vattenuttaget och skruva dit det medföljande, och alla delar gick åt, så i med den lånade vattenspridarn (av pappa såklart, som har det mesta) med ett klick o på me kran så vattnades fröna. Inte fan visste ju jag hur länge det skulle vattnas, men det bildades pölar på vissa ställen, så jag stängde av.


Och så har jag satt upp lite pinnar o snören så det inte beträds alltför mycket där.

Hade ju tänkt att d sku va färdigprojekterat nu för en stund. Men så kom jag på att jag ju skulle plantera tujor utanför lägenhetsfönstret...undras om det finns kvar att få tag på stora. Så det är väl nästa grej jag får syssla med här om jag får tråkigt nån kväll. Skotta bort grus o fylla gropen med tujor o jord.


Kommentarer
Postat av: Mia Mattsson

Stora tujor e så jävla dyra bara!!:( Köpte 2 vi för nån vecka sen som va i och för sej 180-200 cm och de gick på nästan 100 euro för bara 2 jävla stycken!!!

2010-06-22 @ 06:45:24
Postat av: Tessa

jo ja vet, var och tittade på 130-160 cm o de kostade 73 EUR STYCK. Hur fan kunde era vara så "billiga" ?? varifrån? Vi ska ha pelarthujan 'smaragd', vad var era för sort?

2010-06-22 @ 09:30:51
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0