Det händer nog lite

Huset och gården
Nu återstår bara 1 sida att måla av huset och det är den som är ut mot Ålandsvägen. Det kommer nog att dröja för det är myyyyyycky snickarglädje o fönster. Men här är norra gaveln klar och så var grävmaskin o lastbilen hit igår o slutförde sitt arbete så nu har vi en jämn o plan "gård"  =) jippi. Nu ska det göras lite projekt som pappa skulle hjälpa mej med, bl.a ska det sås en plätt gräsmatta.


Våran vinterhyresgäst Patrik har lämnat lägenheten för sommaren och imorgon kommer första "hotellgästen" att bo i lägenheten. Sedan är den bokad rätt mycket under resten av sommren också, himla bra idé det där. "Synd att man inte byggde 3 st", som Chrille brukar säga.


Så skönt att bara ha dörrarna på vidgavel utan att ha någon granne intill. Man hör bilarna från Ålandsvägen på avstånd, men samtidigt så privat, snackar om när man är inne i huset och har bakdörrarna öppna, kliver man ut så är man utsatt rejält då det är helt öppet mellan hotell och vår bakgård. Men det ska det bli ändring på i framtiden. Den här sommaren får man stå ut med det bara.

Jag är ju van att bo i lägenhet i en betongklump, så detta är LYX  =)  Och jag älskar husets färg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0