Kissa ute!

Det är tydligen kul att ha snopp nu när det är varmt ute. För då kan man kissa utomhus nästan var som helst "i smyg". Jeff har ju givetvis fått göra det om det varit akut toalettbehov då man varit ute nånstans. Nu har det gått över styr, för när vi är inne och han blir kissnödig, kan han ropa "KISSA! UTE, GUSE!" och få för sig att man då ska börja ta på sig skorna o gå ut o kissa i gruset. Det gör vi ju inte nej. Så då har han 3 andra system. Helst så står han o kissar, då måste han ju ha nåt att stå på, finns inte alltid tillgängligt, då klättrar han upp gränsle över toan och ibland får han för sig att sitta "rätt" väg.

Han har nu varit utan blöja sedan vi var i Thailand och det går bra. I parken har han haft blöja o den väger alltid 2 kilo då man tar bort den, och nattetid förståss. Ända sedan han började gå på toa o kissa (han har inte gått på pottan) har han ju kämpat o kravlat sig upp gränsle över toalettringen. Och det tycker jag nästan e det bästa sättet, för det skvätter inte nånstans och inte in under ringen som det gör om de sitter framåtvända. Men helst så ska han ju stå som pappa o kissa så det skvalar.


Kommentarer
Postat av: UlleC

Tummen upp för alla förståndiga smågrabbar som sitter gränsle på toan!!!

2010-06-03 @ 02:54:09
Postat av: Camilla

med fem i huset varav två tonårsbrudar och en toalett som hos oss kan det fortfarande måsta springas ut för Samuel .....med ett leende på läpparna =)

2010-06-03 @ 12:01:36
Postat av: Tessa

Haha, pissa i de fria!



Ja håller med Ulle, tummen upp!

2010-06-03 @ 19:58:40
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0