Härliga uteliv

I och med trädgårdsprojektet har jag knappt varit hemifrån på 2 dar. Igår var jag bara hemma och höll på o donade ute. Händer inte ofta (får ju alltid myror o ska nånstans), men ju mer vi fixar här ju mer vill jag vara hemma och ute, speciellt när barnen är nöjda och kan sysselsätta sig utomhus. Nu är ju inte dessa sprängstensrester så sköna att ha till göras med, men det är en bra grund och barnen har ju fått en SANDLÅDA XL som de stortrivs i, och 2 av grannarna har suttit där idag med och lekt.

Äntligen kan barnen vara ute och ha nåt att göra. Leka i sandlådan eller hoppa i grannens studsmatta. Det är så härligt att se då Li och Jeff traskar iväg o hoppar i mattan och de kan hålla på länge och där är de nöjda, nu är ju inte det så  nyttigt att hoppa för mycket då man är mjuk i skelettet, men de är ju nöjda, så jag överskrider ju de där lite, hehe. Super är ju oxå att man nuförtiden kan lämna Jeff ute, och lita på att han inte sticker såfort man vänder ryggen till.

Summa sumarum så kan jag säga att Jeff bara inte "är att ha med" när man ska göra nåt. Han är ett riktigt attention freak, och varje liten sticka är pippi, och verkligen JÄTTEPIPPI. Utan att överdriva så har han ont 20 ggr per dag, som han gnäller eller lipar över. De andra 30 gångerna han gnäller/smålipar så får han inte på skorna, pissnödig, får inte vara i Lis rum, skulle spola själv, nåt går inte som han tänkt sig, Jeffs tur/svårt att vänta. När inte han gnäller så kommer miss sexårstrots in i bilden och ska ha "den gula spaden" eller "bada ensam".  Håhåjaja, härligt med sommarlov!


Här är ett litet filmklipp då Jeff hoppade för en par veckor sedan:
JEFF HOPPAR STUDSMATTA

***********************************************************************************


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0