Frispråkiga och humoristiska barn


Nu har Jeff börjat lite med humor.
Var och käkade till Arken med svärmor o Chrille idag. Jeff satt o upprepade sin favoritmening "pappa kacka ner, sej" ungefär 22 gånger på raken. Och han viskade inte. Även fraser som "pappa går på dagis" och "pappa liten, Jeff stor" säger han och flinar starkt.

Li är för tillfället en enda stor hög med röv- och ändtarmshumor.
Hela tiden får man höra "hördö hängrööv", "oj oj oj va ditt arsle skakar", sen gör vi sån där skön min till varann som "vad är det du säger! Nä nu!" med höjda ögonbryn, ibland putar hon med sin lilla stjärt o säger, "sparka mig i arlset nu, det är jag värd"! Det senaste som står på tapeten är hemorrojder. Hon vet vad det är och förklarar mer än gärna för folk att man kan få det om man klämmer för hårt då man har hård mage, för då kommer liten del av ändtarmen ut och så bildas en hemorrojd. Igår sprang hon efter mig på stan o ropa "mamma du har hemorrojder, hahaha!".

Hemorrojderröv och ändtarmsproblem är tydligen SKITKUL. Jag kan tillägga att vi inga har sådana problem i den här familjen, det är väl därför det är så kul, för att kacke lixom rutschar ut och inte ger oss några som alls toalettbesvär, den ena skiter snabbare än den andra. Det är ju givetvis synd om de som har problem med t.ex hård mage. Men denna humornivå passar faktiskt 6 åring som 33 åring, iallafall om man heter Helsing  =)

-En gång hade hon tydligen hård mage på dagis. För en av personalen på dagis berättade hur hon hade gått på toaletten flere gånger och typ tredje gången så måsta de gå och se ifall hon hade problem. De hade frågat henne ifall det gick bra. Och då hade hon bara berättat att hon hade lite hård mage och att mamma hade sagt att man ska lixom göra in-ut-in-ut då man kackade ifall man hade hård mage, så kom kacket snart ut. Och det funkar!

-En dag kom hon oxå "mamma jag har nog trög mage nu, jag måste sätta linfrön i maten". Vi har våra knep  =)

Sängdax!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0