Finnjävlar

Nu har jag just stått framför spegeln i 5 etapper. Fastnar för att jag ser en liten liten pyl som eventuellt skullle kunna tänkas spricka om man klämde på den ordentligt hårt. Vissa tömmer sig i fina tunna korvar utan att efterlämna spår, vissa envisas med att blockera sig till man slinter och ett helt stort hudskrap uppstår, så får man istället dras med en skorv stort som en lillfingersnagel.

Även då jag står där och har klämt klart utan resultat o tänker att "nej det kommer helt enkelt inget ur den här", så går man efter en timme igen och tar tången ur verktygslågan och klämmer för kung och fosterland tills bloden och vätskan visar sig, men inte en strimma vit finnfyllning kommer det och man ser demolerad ut i plytet för en vecka framåt. Jag bryr mig verklgen inte då jag är i finn-trans och skall tömma den där jäveln.  Borde helt och hållet få tvångströja när det gäller att pilla i ansiktet. Just nu är det riktigt illa. Om jag säger pizzafejs, så förstår ni. En riktig pingla man e,


Kommentarer
Postat av: Trollmamman Lowa

Hörrö, du har inte funderat på att någon annan skulle tvinga ut maskarna. Någon som inte behöver karva sönder hela ansiktet för att få ut blodsprutande promaskar. :)



2010-06-05 @ 22:06:16
URL: http://trollmammanlowa.bloggplatsen.se
Postat av: Tessa

Försöker lära Li, men inte tillräkligt, är ändå där på slutspurten och försöker få ut det sista. Det är lite craving-stuk, svårt att motstå.

2010-06-05 @ 23:55:48
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Jenny

Hahaha, vad jag skrattar! Å jag känner så igen det! Jag har just börjat visa Joel att han kan trä papperstussar på fingrarna när han ska klämma för att inte slinta och skrapa huden ;)

2010-06-06 @ 17:49:18
Postat av: Tessa

tänk om man sku va så tålmodig så man trädde papper på fingrarna för att inte slinta. Herregud vad man kan va ivrig, o då har jag inte ens skrivit om de gånger man bara sitter vid datan eller var som helst utan spegel o klämmer ändå.

2010-06-06 @ 20:39:49
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0