I did it again

Nu har jag gjort det igen.
Hamnat på supen dagen innan ett söndagspass. Eftersom jag har karaktär NOLL när det gäller alkohol så gick det inte så att jag "bara sku dricka lagom och sluta dricka efter kl. 1, ddricka massor med vatten och kanske gå hem lite tidigare". Nej, det började med pys klockan fem och slutade vid två, fick väl i mig ett stop isvatten innan stängning, grattis Tessa, du gjorde d -igen. Det har hänt någon gång förut, för jag kände igen den där stentunga känslan, att man vill släng sig på golvet i lagret o sova lite. Tur att det var en massa folk o turister i farten så det hände saker hela tiden, man hann inte riktigt tänka på sin hälsa, man såg förmodligen ut som nåt katten släpat in.

Men d va d värt. Sandra och jag gick till Dino´s terass o beställde in 3 förrätter o satt o knapra en par timmar o drack bärs. Sen dala vi iväg till Knorring på en och avslutade på Arkens uteservering. Nu har Indigo fått en kraftig konkurrent gällande uteservering, guu va fint!! In o svängde till Paf Casino som oxå var en hit o sen mingla jag hela natten, i hela huset, dansade o groggade o sket tydligen i att jag skulle på jobb kl. 10. Man hadde ju rolit.

Idag har jag mått illa, haft lite huvudvärk o varit skittrött, trögtänkt och på halvfart. 10-17 utan paus jobbade jag, glömde lunch hemma, så jag måsta ringa Chrille, som kom med bakismat, Hesburger.

Nu borde jag ju gått o lagt mig för länge sen, men jag kommer väl förmodligen sova till elva imorron, men nej, ja just ja, ska ju träffa Susanna o pojkarna imorron, kanske man hinner sig upp på frukost till grannhuset. Vi har förresten hatt nattgäster här inatt. Bilder kommer på Stina, Kalle, Sjögren och Mogren. Jag dööör =)  fortsättning följer, nu znark.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0