Trotsaldern

Sitter mitt pa bargatan och har hittat en bar med gratis internet. Li e med men ranner har mellan barerna (hon ar mattligt poppis sa social som hon e) medans. Chrille och Jeff ar pa rummet ikvall, han at middag pa rummet. Sa jag och Li tog en kvall pa tumis, vi diggar d.

Jag surfar ikring pa en massa bloggar som jag inte riktigt hunnit med. Men aterkommande ar smabarnsbloggare som har problem med sina 2 ars trotsare. Been there done that, daremot ar Jeffen otroligt omarkerande gallande trots. Han har ju varit rejalt markerad hela vagen nar han inte fatt som han vill.  Sa nagra farska tips kan jag inte ge. Men daremot sa har jag fatt lite flashbacks gallande bl.a kisseriet. FRAGA ALDRIG!

Jeff behover du kissa? Ar en vardelos fras. Det tog oss ju flera manader, om vi ens hann lara oss med Li. Att det ar kommando som galler. Det kommer ju fragor automatiskt. Och NEJ, NA! till svar. Sa nu ska jag ju da forsoka tipsa 2 ars foraldrarna om toaletteriet:

Fraga inte. Bara ta tag i barnet, ga till toa, dra ner brallorna och beratta att det ar kissdax. Satan va svart det ar att komma ihag. Man har ju alltid hundra andra grejer pa G an pottraning lixom, att forsoka komma ihag att satta lillen pa toa ar inte det lattaste. Iallafall lever inte jag i den bubblan om att jag och barnet ar dagen. Det finns manga ting dartill, och darmed ar det jaavligt latt att glomma rutinerna om man e lika dement som jag ar.

Ofta blir det ett raseriutbrott som resulterar i att barnet kissar pa sig, och det hander sa gott som alla. Barnet har inte alltid kapacitet att saga till att det ar pa toaletten det behover ga, och darmed blir barnet frustrerat och argt. Har gar det inte manga blojor, om natten en jo. Men i ett par tunna shorts eller kallingar gor det val inget om man rakar kissa ner sig, sa har e d ingen bloja pa dagen.

Nu har jag suttit pa baren har i 2 timmar och ska bege mig hemat med Flisan. Nagra cdagar kvar i Cha-am. Tjoho.


Kommentarer
Postat av: sandra

chillie springer själv på pottan hela tiden och försöker torka sig själv och tömma pottan i toan.. hur ofta tror ni hon lyckas med hela prójektet?

2010-01-29 @ 21:26:07
Postat av: Trollmamman Lowa

.. men gud vad skönt ni verkar ha det trots lite trotsiga småtroll. Vi skall se hur bloggen ser ut om 10 år när ni är på er resa. Härligt att du får Jeff torr nu. Här gav vi upp projektet eftersom kickelin troligtvis förfryser om detta test utförs i - 20 graders kyla. Fy bubblan va helvetes kallt vi har det. Mys i värmen, och pussa mycket på trotstrollen. Kram

2010-01-29 @ 21:37:50
URL: http://trollmammanlowa.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0